banner392

Son dakika kabine değişikliği, 2 Bakan gitti 3 Bakan geldi

Son dakika kabine değişikliği,  2 Bakan gitti 3 Bakan geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.

Mehmet Muş 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Milletimiz için dur durak bilmeden çalışmaya, üretmeye devam edecek; büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye yürüyüşünü kararlılıkla sürdürecektir.

9 Temmuz 2018’den bu yana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak görev yapan Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Ticaret Bakanı olarak görev yapan Sayın Ruhsar Pekcan hanımefendilere gece gündüz çalışarak ülkemize kattıkları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yeni kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

YENİ BAKANLAR KİMDİR.

Derya Yanık, 1972 yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Kadirli'de, orta ve lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. ... AK Parti İstanbul Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi olup 2004-2014 yılları arasında 5 ve 6. Milletvekili

Vedat Bilgin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ardından başbakanlığı döneminde Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığını yapan ve 'Çözüm Süreci'nde Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan Vedat Bilgin, Akşam gazetesinde yazdığı bugünkü yazısında MHP tabanının 'Kemalizme' doğru kaydığını belirterek bu durumdan duyduğu rahatsızlığı yazdı.

Mehmet Muş (1 Mayıs 1982; Sürmene, Trabzon), Türk siyasetçi, Ekonomist. Türkiye Büyük Millet Meclisi 24.,25. ve 26. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili. Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 03:06

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER