banner392

Ecevit Keleş Pamukova’da Fabrikalar sözü verdi.

Bugün CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu ile birlikte İl Yönetimi tam kadro Pamukova ya geldiler.

Ecevit Keleş Pamukova’da Fabrikalar sözü verdi.

Pamukova da İlçe Başkanı Fikret Uysal ile birlikmte köyleleri gezen CHP liler vatandaşları dinlediler.

Köy kahvelerinde de vatandaşlara hitap eden Ecevit Keleş Pamukova da Tariimsal Fabrika yapılmalı biz gelince ilk işimis o olaç” dedi.

Birlik ve beraberlikten de söz eden Ecevit Başkan Köylünün tekrar ayağ kalkması için çalışacalarınıa söyledi.

Pamukova ya gelmekten gurur duyuyorum diye sözlerine devam eden İl Başkanı Ecevit Keleş:

“Yeterki birlikteliğimizi bozmayalım. Bugun bizi yönetenler iyi şeyler yapmış olabilirler. Allah onlardan razı olsun. Ama emin olun. Köylünün tekrar Ayağa kalkması için Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisinin Atatürk’ün Partisinin İl Başkanı Olarak, İlçe Başkanları olarak temsilcileri olarak Pamukova da bulunmaktan ben gurur duyuyorum” Neden Çünkü bu vatanı sizlerle beraber biz kazandık. Sizleri yok etmek bu vatanı yok etmektir.

‘SİZLERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İSTİYORUZ’ diyen Ecevit Keleş; Neler yapacaklarını ise şöyle anlattı.

Fındıktan az önce bahsedildi. Dünya’nın en pahalı yiyeceği fındık. Niye Hambur belirliyor bunu ama Türkiye üretiyor bunu 24 tl y bunu satıyoruz. Ama biz 17 dolara ordan alıyoruz bunun işletilmişini organize ediyoruz.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Ne yapmamız lazım?

Pamukova ve Geyve Bölgesinde bizimde kesinlikle ve kesinlikle tarımsal fabrikalar kurmamız lazım.

Tarımsal Farika ne oluyor, Ayva ile ilgili fabrika kurmamız lazım. Üzümle ilgili fabrika kurmamız lazım. Bunu başarabildik mi? Başaramadık.

Benim vatandaşım Ayvayı satacam diye gece gündüz onun yayına gidiyor onu gübreliyor, ona iyi bakıyor, ya da üzümünün yanına gidiyor ama sırası gelidiği zaman 2 buçuk liraya üzümü veriyor. 2 Bucuk liraya 3 liraya Ayvayı veriyor. Maliyeti karşılıyor mu? Bana sorarsanız karşılamiyor. Size sorarsam. Bilememem.

Ben çiftçimin yanına gittiğim zaman bana ağladığına göre karşılamiyor. Ne yapmamız lazım: Fabrika oluşturmamız lazım. Yani bu bölgede Ayvanın yan ürünlerini işletecek fabrika kurmamız lazım. Bunla ilgili Büyükşehir Belediyesi, valilik ve İlçe Belediyeleri öncü haline gelmeli. Onlar onlardan ruhsat parası, hatta arazi parası almaması lazım. Bakın bu bölgelerde Mera Arazileri vardı. Mera arazileri Büyük Şehire geçti. Biz emelişiz ki İş Adamına “ Gel kardeşim. Sana bedava arazi vereyim” Sizin araziniz bunlar, yani Büyükşehir öncesi sizlerin arazısı burası. Bunları veriyorum Ruhsatınıda da almıyorum. Sizden İsgan parası da almıyorum. Hatta sizden vergide almıyorum. Gelin buraya fabrika kurun. Siz burada Ayva var. Burda Üzüm var. Gelin bunları işletin.

Benim Ayvam o zaman 6, 7 lira etsin bugünkü fiyatlarla. Efendim benim Üzümüm 6, 7 liraya gitsin. Süspanse edin bir manada.

Bunları kim yapacak?

‘Bunları bizler yapacağız. Sizleri ne kadar zengin edersek bu ülke o kadar bayrağı dalgalanan bir ülke olur.

Sizleri ne kadar evinize, işimizin yanına, çocuklarımızın yüzüne bakma cesareti gösterirsek o zaman İstiklal Marşı daha çok söylenir. O zaman bizim gelenklerimiz ve göreneklerimiz o kadar daha çok yaygınlaşır. O kadar düğünlerimize rahatlıkla geliriz. O kadar biz buralarda böyle Hidirellez yaptığımızda daha çok insan gelir.

Arkadaşlar: Bu birlikteliğimizi bozmayalım’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 01:25

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER