banner392

Ev Hanımları ev ürünlerini tüketici ile buluşturmaya başladılar

Pamukova da Belediye tarafından ev hanımları için yapılan Pazar Yeri Yerli ürünler Standına ev Hanımları sahip çıktı ve ürettiklerini orada satmaya başladılar.

Ev Hanımları ev ürünlerini tüketici ile buluşturmaya başladılar

Bu Çarşamba günü Pamukova Çarmaba Pazarında açılan Hanımları Ev Ürün Satış yerlenini Pamukovahaber olarak ziyaret ettik ve hanımlara Pamukovahaber Canlı Yayın kamera ve mikrofonumuzu uzattık.

Hanımlar Belediye Başkanı Güven Övün’e teşekkür ediyorlar. Ayarıca Ev Ürünleri olan evde yaptıkları ürünleri pazarlamak isteen hanımlara da çağrıda bulunuyorlar.

Stantta çok çeşitli ürün sergileyen ev hanımları, Pamukovanın meyve ve sebzeleri dışanda el işi örgülerinide satıyorlar. Pamukovanın taranası yanında başka illerinde taranasını stantarında gördük.

Pamukovalı kadınların ev ürünü yaparak üretime katkı sağladıklarını söyelenler ise alış veriş yaparkan mikrofanlarımıza Pamukova’nın verimli topraklara sahip güzül bir ilçe olduğunu ve güzel ürünleri de yetiştirmek ve onları insanlarlar buluşturmanın kadın eliyle yapılmasının ise daha güzel ve gelecek için ümit verici oluduğunu söylüyorlar.

İŞTE PAMUKOVA PAZARINDAN BU GÜN ÇEKTİKLERİMİZ. (izlemek için alttaki linke tıklayın)

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2022, 01:46

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER