banner392

EYT liler CHP Niğde Milletvekili Gürer’i canlı yayına aldılar

Emeklilikte Yaşa takılanlar Hakları için her gün farklı bir siyasetçiyi kendi kurdukları sohbet odalarında Canlı Yayına alarak Biz ne zaman emekli olacağız diye sorguluyor ve haklarını istiyorlar.

EYT liler CHP Niğde Milletvekili Gürer’i canlı yayına aldılar

Dün akşam da saat 21.00 Twitter üzerinden yayın yapan Sesli Canlı Yayın a katılan CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer EYT lilerin Canlı Yayın konuğu oldu.

Uzaktan telefon ile katılınan programa verilen randevüsüna zamanında katılan Ömer Fethi Gürer yaklaşım 1 saat kadar kendisine sorulan sorulara yayıtlar verdi.

Twitter Sosyal Paylaşım sitesinin yeni paylaşım programı olan Space (sesli toplantı) programına gün geçtikçe ilgi arttığı gibi çokgeniş toplantılarda yapılabiliyor. Binlerce kişinin bir araya gelipte konuşabildiği sesli toplantılara özellikle EYT gibi kuruluşlar (derneler) sorunlarını yetlilere iletmede kullanabiliyorlar.

Akşam Türkiye de 4 milyondan fazla EYT Mağduru olduklarını iddie aden Emeklilikte yaşa takılanlar CHP Milletvekiline onlarca soru sordu ve yatılarını aldılar ve hakları konusunda da yardım sözleri aldılar.

Program yöneticisi İstanbul ELT Federasyonu Başkan Yardımcısa Rahim Aydın dün akşam programın çok iyi yönetti. Yardımcısı İzmir EYT Federasyonu yöneticilerinden Eşref Dasgüleçte program içinde sorular sorarak EYT lilerin merak ettiklerini milletvekilene aktardı.

Yoğun bir katılım oldu. Yüzlerce katılımcının girdiğı toplantı odası zaman zaman donma ile karşı karşıya kaldı. Yöneticeler ise program kurallarını izleyenlere anlatma durumunda da kaldılar.

Soru Cevap Şeklinde olan EYT lilerin toplantısından önemli bölümleri kayıt ettik. video olarak yayına hazırladığımız toplantının önemli bölümden bir kısmını paylaşırken CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer in yaptığı konuşmalardan bir kısmını yazılılı olarak sizlerle paylaşıyoruz. Toplantının tamamını izlemlemek isteyenler için canlı yayınını Youtube kanalımıza yükledik ve herkesin dinleyebileceği formata getirdik. Ayrıca herkesin paylaşibileceği linki sayfamıza ekledik. İsteyen herkes linkten paylaşabilir.

TOPLANTIDAN ÖNEMLİ ALINTILAR.

Soru: Eğer Sizler İktidar olursanız EYT lilerin sorunlarını çözme konusunda EYT sorunu kaçıncı sırada olur?

Yanıt:

Ömer Fethi Gürer: Bizim öncelikle iktidar olmamız lazım. İktidar olduğumuzda EYT önceliği var. Ancak şimdi Türkiye de Serbes Piyasa Ekonomisi diye Serbes Soygun Sestemi var. Soygun Ekonomisinin en büyük özelliği çalışanlara en az ücret, en fazla mağduriyet daha fazla sömürü var. Emeklilekte Yaşa Takılanlarda da bu var. Öyle büyük tahribat varki.

Eğer ben o gün milletvekili olursam. Allah Bunu nasip ederse bu işin umduğunuz süre içinde olacağını göreceksiniz.

Türkiye de yaşanan olumsuzluklar öylesine artıki, Olmaz bu kadar dediğimiz olaylara tanık oluyorum. Ama şunu bilin emekçilerin emeklisi, EYT lisi, taşeronun talanı bunların hepsi ilk önceliklerimiz arasındadır.

Şimdi dereyi görmeden paçayı sıvamak gib olmasın bende onu yapmak istemiyorum. Söz verirken dürüst olmak lazım ben veridiğim sözü yerine getiren biriyim……

TOPLANIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER