banner392

Ecevit Keleş başkan adayı olduktan sonra ilk Fevziye köyünde konuştu.

CHP Sakarya Büyükşehir Başkan adayı Raşit Dünya açıklandıktan sonra 15 gündür sessiz kalan ve bir anda Raşit Dünya yerine Ecevit Keleş in adaylığının açıklanmasından sonra ilk defa Pamukova nın Fevziye köyünde konuşan Ecevit Keleş aday oluş nedenlerini anlattı.

Ecevit Keleş başkan adayı olduktan sonra ilk Fevziye köyünde konuştu.
 Sakarya milletvekili Engin Özkoç un da aynı köyde bulunduğu ortamda Pamukova Belediye başkanı Erdoğan Isır ve çok sayıda partili ile birlikte yaptıkları köy ziyaretinde konuşan Ecevit Keleş aday oluşunu Sakarya da halk hareketi yaratmak olarak açıkladı.

Ecevit Keleş Şunları söyledi.

“20 gün önce Cumhuriyet Halk Partinin başka bir adayı vardı. Dün itibariyle Cumhuriyet Halk Partinin büyükşehir adayı benim. 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisinde büyükşehir adayı olarak değişen, değiştirilen Sakarya nın büyükşehir adayı olarak değişen, değiştirilen oda benim. Boyum biraz kısadır. Ama gönlüm biraz büyüktür. Bu değişiklik Sakarya da bir halk hareketi yaratmaktır. Sakarya da köylü hareketi yaratmaktır. Sakarya da köylünün, halkın sandığı kendi tercihinde yöneticisini seçme noktasında başarıya ulaşmasıdır. Onunu için buradayım. İlk konuşmamı bugün sizlere Fevziye köyünde yapıyorum” dedi. 



İŞTE ECEVİT KELEŞİN KONUŞMASI 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 04:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER