banner392

İmam Hatip temel atma ve açılış töreni düzenlendi.

Pamukova da İmam Hatip Orta Öğretim Okulu kendi binası ve yanında boşalan Askerlik şubesinin ve polis lojmanlarından sonra Ak Gıda ya ait olan 4 katlı bir binanında aynı şekilde önce Milli Eğitime, sonra İmam Hatip için Muradiye Kültür Vakfına devredilmesinden sonra geniş alanda İmam Hatip kompleksi oluşumu için yeni başlanan inşaatlarının temel atma töreni yapıldı.

İmam Hatip temel atma ve açılış töreni düzenlendi.

Törene Vali Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Cevat Keser, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Ertürk, İlce Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan Daire müdürleri, öğretmenler ve okul müdürleri yanında öğrenciler ve vatandaşlarda katıldılar.

 

Muradiye Kültür Vakfı Pamukova Babam Sultan Şubesi tarafından yaptırılan ve adı Mehmet Atıf Aydın İmam-Hatip Orta Okulu olacağı duyurulan İmam Hatip Orta Okulunun açılışına Vakıf başkanı Hikmet Şenol rahatsızlığı nedeni ile törene katılamazken yereni oğlu Ali Şenol katıldı.

Açılış İstiklal Marşının okunmasından sonra Ali Şenol un açılış konuşmasından sonra belediye başkanı Cevat Keser konuştu. Vali beyin okul ile ilgili yaptığı konuşmadan sonra temel atma töreni temsili olarak yapıldı ve hayır duası yapıldı.

Yapılan hayırlı işten sonra belediye tarafından yer verilen İmam Hatip Camisi için tahsis edilen yere gidildi.  

Pamukova Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Pamukova İmam Hatip Camii arsasına giden vali Mustafa Büyük “hayırlı olsun” dedi ve destek sözü verdi.

Yol kenarında öğrencileri gören vali bir süre onlarla sohbet ettikten sonra Devlet Hastanesine giderek yeni göreve başlayan doktorları ziyaret etti. Doktor ziyaretinden sonra Vali Büyük Pamukova’dan ayrıldı. 


Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 02:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
fsdklgfkl
fsdklgfkl - 10 yıl Önce

haklııııı

mehmet saygılı
mehmet saygılı - 10 yıl Önce

bobam sultan vakıf başkanı hikmet şenol imam hatip törenine rahatsızlığı nedeni ,ile katılamamış allahın büyüklüğüne bakın iyi değerlendirin sizin gibi şahıslar milletin iyi duygularını sömürüp kul hakkı yediniz allah sabırlıdır hastalıklardan kurtulamıyorsun hepinize sıra gelicek

SIRADAKİ HABER