banner392

Engin Özkoç: ‘Türkiye yi bölmek isteyenlere karşı dimdik durmak zorundayız.'

CHP nin aday tanıtımı programı için Pamukova ya gelen Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Türkiye'yi bölmek isteyenlere karşı çok sert konuştu. Özkoç “Bunun için CHP li, MHP li olmaya gerek yok Türk olmak yeter” dedi.

Engin Özkoç: ‘Türkiye yi bölmek isteyenlere karşı dimdik durmak zorundayız.'
 Özkoç son yıllarda tarih boyunca hiç akıtılmadığı kadar Müslüman kanının akıtıldığını söyledi.  “Bu zulme Pamukova’dan, Sakarya dan, Erzincan dan, Türkiye den dünyaya bu Müslümanlara yapılan zulme dur diyen yine Türkiye olacaktır bunu Amerika asla unutmamalıdır. Bunun için AKP li, CHP li, MHP li olmaya gerek yoktur. Bunun için Türk olmak, vatansever olmak, bu milleti sevmek, Müslüman olmak yeterli bir güçtür “ dedi.

 

“ Vatanı bölmek isteyenlere karşı belirli bir partiye mensup olmaya gerek yok Türk olmak yeterlidir “

Vatanı bölmek isteyenlere karşı durmak için de belirli bir partinin mensubu olmaya gerek olmadığını vurgulayan Özkoç,  şehitlerin yanında da bu vatanın evlatları olmak, birlik ve beraberlik içinde olmanın, Türk olmanın yeterli olduğunu söyledi. Sakarya Büyükşehir adayına, Pamukova adayına oy verirken tüm Müslüman dünyasının çektiği acıları, şehitleri, Türkiye’yi, Çiftçiyi, emekçileri, garibanı, yoksulu düşünün, ve bu pırıl pırıl gençlere oyunuzu ananızın ak sütü gibi oylarınızı verin. Onalar Sakarya’nın evlatları, onlar Pamukova’nın evlatları dedi.

 

ENGİN ÖZKOÇ UN YAPTIĞI KONUŞMANIN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 23:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER