banner392

Haluk Koç: ‘Yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele edeceğiz dediler, tam tersini yaptılar’

Cumhuriyet Halk Partisi aday tanıtım için Pamukova ya gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Haluk Koç hükümete ve Başbakan Tayip Erdoğan yüklendi

Haluk Koç: ‘Yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele edeceğiz dediler, tam tersini yaptılar’
 Pamukova merkezinde kartallı park önünde CHP seçim bürosu karşısında dinlemeye gelen partililer ve Pamukovalılara sesleyen Koç:

“Yolsuzlukla ve yoksullukla mücadele için geldiler ama tam tersini yaptılar” dedi.

Samsun Milletvekili Haluk Koç, konuşmasında yolsuzluklara ve başbakan'ın bize darbe yaptılar, komplo yapıldı söylemlerinin asılsız olduğunu söyledi. Sakarya da Büyükşehirde Ecevit  Keleş’e , Pamukova da Erdoğan Isır’a verilecek her oyun yarısının adaylara , yarısının da Ankara’daki haramilerin kafasına düşeceğini ifade ederek “ Bunu yapmak zorundasınız, yoksa şikayet etmeye hakkınız olmaz. Tercihinizi belirtmezseniz demek ki bu hırsızlık, rüşvet işi kandırmayla yürüyor diyecekler. Demek ki bu düzen iyi düzen. Ben vatandaşı kandırmaya devam ediyorum. O zaman hakimi de değiştiririm, savcıyı da değiştiririm, hırsızı çıkartırım yolsuzu çıkartırım bu düzen devam edecektir demektir “ dedi.

Başbakanın CHP ye Hz Yusufu Kuyu’ya itenler dediğini hatırlatan Koç başbakan Tayyip Erdoğan’a çok sert cevap vererek“Bizi Esatçılıkla suçladı. Yere batsın Esad ‘ı da silaha baş vuran herkeste. Biz Suriye’deki garibin, gurabanın kanını akıtmamasını kardeşçe demokrasisini kurarak yaşamasının yanındayız. Onun için tavır alıyoruz. E siz kardeşi kırdırmak için oraya tırlar dolusu silah cephane yolluyorsunuz. Başbakan bize HZ Yusuf’u kuyuya itenler dedi başbakan.  Elhamdurullah onun kadar dini bilgimiz var ailemizden. Bütün yaşananlardan sonra Hz. Yusuf’u kuyuya itenlerden biri başbakandır. Türkiye ayakkabı kutularından da başbakandan da büyük bir ülkedir.” dedi.

HALUK KOÇ UN KONUŞMASININ TAMAMINI ALTTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 00:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aydın maden
aydın maden - 10 yıl Önce

bu adam büyük adam.

ismaill
ismaill - 10 yıl Önce

haluk koç gibi adam buraya geliyorsa, pamukovada çok şey değişek, erdoğan başkan değişime öncülük edecek demektir

pamukovalı esnaf
pamukovalı esnaf - 10 yıl Önce

yazık yazık koskoca chp genel başkan yardımcısı haluk koc geliyor topladıgınız ınsanlara bakın resmen ben utandım..

SIRADAKİ HABER