banner392

Ahmet Şen Güven verdi.

Saadet Partisi aday tanıtımı gecesinde konuşan Ahmet Şen Pamukova yı yönetebileceğini, Pamukova yı değiştirebileceğini, gösterdi.

Ahmet Şen Güven verdi.
 Pamukova belediye başkan adayı Ahmet Şen ile diğer ilçelerin başkan adayları ve meclis üyelerinin tanıtıldığı gecede çoşkulu anlar yaşandı.

Pamukova Kültür Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısına İl Başkanı ve il başkanı ve yöneticileri yanında partililer ve çok sayıda vatandaşta katıldı. 500 kişilik salon doldu ayakta dinleyenler de oldu.

Katılanların üçte birine yakınının bayan olması dikkatlerden kaçmadı. Bayanlar kendilerine ayrılan bölümde konuşmaları ve adayları izlediler.

Toplantı öncesi sıcak heyecanlı bir hava kenini gösteriyordu. Saadetli 50 dolayında genç gelenleri kapıda karşıladı ve salonda tertip ve düzeni sağladılar. Kültür salonu duvarları Saadet Partisi bayrakları ile donatılmıştı. Ayrıca gecede birde sinevizon gösterimi yapıldı.

Geceye katılan diğer ilçelerin başkan adayları Serdivan başkan adayı Zeki Düzgider, Taraklı adayı Mehmet Aydın, Geyve adayı Serdar Atay, Karapürçek adayı Muhammet Ali Tekmen de vardı.

Aday tanıtımı toplantısına İstiklal Marşı okunduktan sonra başlandı.

İstiklal Marşından sonra gecenin önemini anlatan konuşmalar yapıldı Saadet Partisi İlçe Başkanı Latif Demirören Ahmet Şen’i tanıttı. Üniversite mezunu olan İşletme Fakültesini bitiren Ahmet Şen in Pamukova Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu.

İkinci konuşmayı Parti nin İl müfetişi Fahrettin Bay yaptı. Baldan sonra kürsüye İl Başkanı Eyüp Yıldırım geldi. Yıldırım 30 Martta seçim olacağını ve Ahmet Şen e destek verilmesini istedi.

Gecenin merakla beklenen konuşmacısı Ahmet Şen oldu. Pamukova yı yönetmeye talip olan başkan adayı Ahmet Şen kürsüye alkışlar ve kompeti yağmuru arasında çıktı. Heyecanlı ve hareketli olduğu gözlenen Ahmet Şen kürsüye çıktıktan sonra kendisini ayakta alkışlayanları bir süre selamladıktan sonra konuşmasına başladı. Kürsüye hakim olduğunu gösterdi.  Yumuşak bir tonu ile başladı. Kendine yönelik eleştirilerde Erbakan şivesi ile ve daha net keskin cümlelerle göndermeler yaptı.  

Konuşmalarını üç ana bölüme ayırdı. Önce başkanın görevlerini ve neler yapması gerektiğini anlattı. İkinci bölümde ise Pamukova nın sorunları üzerinde durdu. Üçüncü bölümde de kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Ahmet Şen in başkanlıktan çekilmesi için dedikodular yapanlara cevabı çok sert oldu.

 

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN YAZININ ÜZERİNE TIKLA

“Belediye başkanı hizmeti ibadet aşkıyla yapar, Partizanlık yapmaz. Herkese adaletli davranır. İşi ehline verir. Belediye imkanlarını israf etmez. Belediyenin kapılarını herkese sonuna kadar açar”dedi.

Pamukova nın sorunlarını bildiğini de gösteren Şen Pamukova nın çevre sorunlarından, insan sağlığını etkileyen çöplük yangınına, Çöplüğe başka yerlerden getirilen ve Pamukova yı olumsuz etkileyen çeşitli faktörlere kadar detayları hakknında da konuştu.

Pamukova yı daha önce yöneten başkanların yaptıkları olumsuzluklar üzerinde de durdu. Özellikle Belediye parkının her gelen başkan tarafından yeniden yapIlmasının israf olduğunu söyledi.

Yeşili yok ettiklerini ve Parkta yetişmiş ağaçları şimdiki başkandan önce gelen başkanın kesip yok ettiğini söyledi ve ağaç kesimine karşı çıktı.

Eğitim konusunda da Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini ziyaret ettiğini ve Okulun eski belediye binası içinde olmasının olumsuzluklarını anlattı Orada eğitim gören çoçuklarla konuştuğunu ve çocukların şikayetlerini dile dile getirdi.

Kendisi hakkında dedikodu yapanlara cevabı ise çok sert oldu. Adeta Meydan Okudu.

“Ahmet Şen şöyle, Ahmet Şen böyle diye konuşanlar neredeler.?

“Ben burada dim dik duruyorum, sen neredesin.  35 yıldır bu davadayım. Karşıma mezar taşı da dikseler bu davadan dönmeyeceğim“ dedi.

İŞTE AHMET ŞEN İN YAPTIĞI KONUŞMA VE GECEDEN GÖRÜNTÜLERİN TAMAMINI (alttaki videodan izleyebilirsiniz) 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 01:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER