banner392

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Sabah erken saatlerde Pamukova da tören alanında toplanan öğretmenler Atatürk Büstüne çelenk koydular. Daha sonra okullarına dağılan öğretmenler okullarda düzenlenen törenlerle günlerini kutladılar. Öğrenciler ise öğretmenlerine çiçekler ve çeşitli hediyeler vererek öğretmenlerinin günlerini kutladılar. Öğleden sonra Kültür Merkezinde törene devam edildi.

Öğretmenler Günü Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Pamukova Kültür Salonundaki toplantıya katılan öğretmenler yanında emekli olmuş öğretmenler de katıldılar. Toplantıya Kaymakam, Belediye başkanı, Cumhuriyet Baş Savcısı, Garnizon komutanı, daire amirleri siyasi parti temsilcileri de katıldılar.
Öğretmenlere belediye tarafından hazırlanan karanfiller, Milli eğitim tarafından hazırlanan pasta ve çikolatalar ikram edildi.
Kutlama töreni ebediyete intikal etmiş öğretmenler için 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı ve istiklal marşının söylenmesinden sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.
Emekliye ayrılmış öğretmenlere hizmet plaketi verildi. Stajyerliği kalkmış öğretmenler için yemin töreni düzenlendi. Öğretmenler günü kutlama programı çerçevesinde düzenlenmiş olan kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere plaketleri verildi.
Atatürk ün sevdiği şarkılar öğrenciler tarafından seslendirildi. Günle ilgili slayt gösterisi ardından tören sona erdi.

ÖGRETMENLER GÜNÜ TÖRENİNE KATILAN ÖĞRETMENLER VE KONUKLAR
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2011, 23:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aaa
aaa - 12 yıl Önce

ÖĞRENCİLERİN SÖYLEMİŞ OLDUĞU TÜRKÜLERİ NEDEN VİDEOYA ÇEKMEDİNİZ.ASIL ÇEKMENİZ GEERKEN ŞEYİ ÇEKMEMİŞSİNİZ.ÖĞRENCİLER ÇOK GÜZEL TÜRKÜLER SÖYLEDİLER...

SIRADAKİ HABER