banner392

CHP’nin yeni başkanı Ece Söyler iddialı konuştu

Pamukova CHP İlçe başkanlığına atanan yeni başkan Ece Söyler İl de basın toplantısı düzenledi. Basın karşısına ilk çıkan Ece Söyleri İl Başkanı Yaşar Erdem tanıttı.

Erdem CHP İl binası toplantı salonunda Ece Söylerin in genel merkez tarafından Pamukova İlçe Başkanlığına atandığını ve onayının geldiğini söyledi.
Erdem:
“Ece hanımı bize önerdiler. Bizde Genel Merkezi bildirdik. Genel Merkezden de onayı geldi. Bunlarda güzel bir yönetim oluşturdular. Gerçekten Türkiye ye model olabilecek bir yönetim oluşturdular. Yeni yönetim de yerel yönetime ağırlıklı olarak çalışacaklarını bildirdiler. Bizler her zaman onların arkasındayız. Pamukova da gerçekten iyi şeyler yapacaklarından eminiz” dedi ve sözü Ece Söyler’e verdi.
 
İşte Ece Söyler basın açıklaması:
“Bizlerde yepyeni bir yönetimle Pamukova’mızın, Sakarya’mızın aydınlık, ferah günlere ulaşması için bütün enerjimizle çalışacağız.
Sayın milletvekilimizin her zaman bizleri umutlandıran sözleri ve destekleriyle Pamukova’mızda büyüyen üye sayımızı daha yukarılara taşıyacağız. Her aileden en az bir bireyle devamlı irtibat halinde bularak ilk önce onların sorunlarına çözümler üretmek sonrada partimizin sosyal devlet anlayışını, bireylerin özgürlük düşüncelerini yarınlara bırakacak tek şeyimizin gururumuz ve namusumuz olduğunu onlara anlatmak için çalışacağız.
 
TOPLUMU AYRIŞTIRMAYA ÇALIŞANLARLA MÜCADELE ECECEKLER
Paranın ve gücün Hakimiyet’in egemen olduğu bir toplumda yaşamaktansa halkımızın gerçekleri görmesi için tüm hoşgörümüzle çalışacağız.
Topluma nefret tohumları ekerek ayrıştırma çabasında bulunanlara gece, gündüz ilçemizde ve ilimizde yaşayanları kucaklayarak onların bu çabalarını boşa çıkaracağız. Sevginin gücünü ve ulu önderimizin şu sözünü eklemiz kabul edeceğiz.
 
“En iyi kişi kendinden çok ait olduğu sosyal toplumu düşünen onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendisini adayan insandır.”
 
MUHARREM İNCE’Yİ YENİDEN PAMUKOVA’YA GETİRMEK İSTİYORLAR
Genel seçimlerde ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran grup başkan vekilimiz Muharrem İnce’nin de her zaman yanlarında olduğumuzu ve onu tekrar ilçemizde görmek istediğimizi il başkanımızda bize öncülük ederse Ankara ya giderek bizzat kendilerini iletmek istiyoruz.
 
Yaşanan olaylar yüzünden Pamukova da ki Tüm partililerimizin üzüntü içinde olduğunu ve kendilerini tekrar Pamukova da görmek istediklerini belirtmek istiyoruz.
Bizlere vatan sevdasını, doğruluk kavramını öğreten 1923 ruhuyla hep yanımızda olan Cumhuriyet Halk Partili büyüklerimizin desteklerini bizlerden esirgememelerini istiyoruz. Bizlerde onları utandırmamak için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz.  
 
YEREL YÖNETİM HİZMETLERİNİ YAKINTAN TAKİP EDECEKLER
Yerel yönetim hizmetlerinde Pamukova halkının menfaatine olan her türlü hizmeti destekleyerek yanlış olan her şeyin karşısında duracağız.
Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova yönetimi olarak Pamukova halkının yaşam standardını yükseltebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız.

 
“BUGÜNDEN SONRA PAMUKOVA DA GÜNDEMİ CHP BELİRLEYECEK”
Bugünden itibaren Pamukova da siyasal gündemi Cumhuriyet Halk Partisi belirleyecektir. Destek veren ve verecek olan tüm Pamukovalı hemşerilerimize siz basın sayesinde teşekkür etmek isterim” diyerek söylerini tamamlayan Ece söyler partililer tarafından alkışlandı.
 
ECE SÖYLER KİMDİR.
Basın toplantısında kendisini de tanıtan Ece Söyler: Pamukova da ilk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra Türk ve Alman ortaklı bir firmada Kalite Kontrol Şefi olarak çalıştı. Daha sonra eğitimin tamamlamak üzere Londra ya gitti. 6 yıl İngiltere de kalarak okulunu bitirdi. Uluslar arası İşletme üzerine mastırını yaptı. Ülkesine faydalı olabilmek için yurda döndü. 2008 yılında geldiği Pamukova da o yıllarda meydana gelen ekonomik kriz olduğunu öğrendi. Başbakanın teğet geçti demesine rağmen ülkede okumuş yetişmiş insan gücünün ne kadar zor durumda olduğunu yakından gören ve yaptığı bütün iş başvurularına rağmen olumsuz teklifler alması Ece Söyleri siyasetle ilgilenmeye itti.
CHP ye üye olan Ece Söyler bir yandan da evlendi. İnşaat mühendisi eşinin de desteği ile seçim çalışmalarında yardımcı oldu.
 
CHP Pamukova ilçe başkanı ve 4 yöneticisinin istifası ile boşalan yeni yönetim çalışmalarında Ece Söylerin adı öne çıktı.
 
Daha çok eğitimci bir ailenin kızı olan Ece Söyler CHP genel merkezinin de onaya ile CHP Pamukova İlçe başkanı olarak atandı.
 
PAMUKOVA CHP YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE
Başkan Ece Söyler (Kimya Mühendisi)
Emine Çoban (Ev Hanımı),
Murat Aydoğdu (Eczacı),
Haluk Atıcı (Serbest Meslek),
Bedri Aytaç (Avukat),
Erdoğan Isır (Kuyumcu),
Uğur Er (Esnaf),
Melek Gürevin (Eczacı),
Hıdır Kama (Emekli),
Nail Türkmengil (Elektrik Mühendisi),
Fikret Uysal (Çiftçi).
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2011, 00:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yusuf
yusuf - 12 yıl Önce

kendi gündemini belirleyemeyen bi oluşum pamukovanın gündemini nasıl belirleyebilir... güldürmeyin bizi Allah aşkına..

mustafa söğütçepınar
mustafa söğütçepınar - 12 yıl Önce

Üniversiteden arkadaşım olan Muharrem bu gün muhalefet görevini belkide eksiksiz yapan vekillerden birisidir.Eleştiriye hazır olmayan çok bilmişler sevgili arkadaşımı bu basit nedenlerle susturacağını sanıyorsa inanın bana avuçlarını yalamaktan başka ellerine bir şey geçmez. davete bende hazırım. eğer bir sorumluluk düşerse seve seve yaparım.
aydın,genç ve bilgili bir bayan kardeşimin başkan olmasına çok hemde çok sevindim. umarım o kendini beğenmiş CHP mantığı bu kardeşimle son bulur. değişim tabandan başlar fikrimin ilk ürünü başkana başarı dolu gelecek diliyorum. herkese bir kez daha haydi gelin bu ayıbı sonlandıralım ve güzel Pamukovamızın güzelliklerini herkes görsün.

matrakçı
matrakçı - 12 yıl Önce

Ama pamukova gitti bir ilkokul mezununu seçti. Adamalar size eğitimli ve kültürlü insanları önünüze koyuyorlar ama pamukova bunu seçmiyor.

İl genel meclisinde Eczacı Murat abiyi aday gösterdiler, pamukovalı gitti ilkokul mezununa oy verdi. Sonuçta ne oldu ? Pamukovayı İl genel meclisinde temsil edenler ortada fazla söze gerek yok.

EVET bu parti seçkinci bi parti , kendisini en iyi kim temsil edeblirse gidip onu seçer. Eğitimi,kültürü,fikirsel olarak en üretkeni seçer. Hırsızı vurguncuyu,fırsatçıyı,hele hele yalancıyı hiç bir zaman seçmez.

Halk kendi tercihini burada yapmak zorunda.

BENİ KİMİN TEMSİLİNİ İSTİYORUM?

Valinin kaymakamın yanında eli ayağına dolaşacak iki kelimeyi bi araya getiremeyecek kanundan nizamdan habersz birilerini mi ? Yoksa DİĞERİNİ Mİ ?

matrakçı
matrakçı - 12 yıl Önce

içinde "halk yok" diyen arkadaşa soruyorum halk kelimesinden ne anlıyorsun? kimler halktır, kimler değildir? önce sen bunu bir kendine cevapla.
Pamukova artık bedavadan maaş,poşet fişi,kasıntı başkan,"şu kadar borç bıraktılaaar!" diye bas bas hoparlörlerden günde üç öğün bağırtan başkan da istemiyor.

Mavi köşede para yeme işine gelince... Duyduğuma göre kiralarını bile ödeyemiyorlarmış ki genel merkezden para falanda gelmiyormuş.

CHP yi seçkinciler ve elitler olarak görenlere bu sözüm.Etrafımda tanıdığım chp li arkadaşlarım var bunların hiç birsini halka yüksekten bakan kişiler olarak görmedim, aksine vatandaşın sorunlarına da çözmler ürettiklerine şahit oldum. Ama ne yazık ki pamukova bunları görmezden geliyor,veya ciddiye almıyor. Dedikodu ve boş laflarla siyaset yapanlara alışık bzim insanımız. CHP liler seçkinci derler ya haksıda değiller, kendilerine ÜNİVERSİTE MEZUNU VE MÜHENDİS bir başkan seçmişler, geçenki belediye seçiminde de Elektrik mühendisi bir abiyi koymuşlardı.

kağan
kağan - 12 yıl Önce

CHP DE DEĞİŞEN BİRŞEY OLMAYA BİLİR AMA BUNCA SENE DİĞER PARTİLER BAŞA GELDİDE İLÇEMİZDE DEĞİŞEN NE OLDU BEN SÖYLEYİM SIFIR DEĞİŞEN HİÇ BİRŞEY YOK.NEDENMİ SİZLER PAMUKOVAYA HİZMET GELSİN PAMUKOVAMIZ GELİŞSİN DİYE ÇABALAMIYORSUNUZ SİZE KURU BİR SELAM SEÇİM ZAMANI 300-500 TUĞLA 15-20 ÇUVAL KÖMÜR BİLMEM NE ...NEYSE VS. YETİYOR KISACASI 3-5 KURUŞA GELECEĞİNİZİ SATIYORSUNUZ CAHİL İNSANLARI BAŞA GETİRMEYİ SEVİYORSUNUZ ÇÜNKÜ OY VEREN KESİM CAHİL VE PAMUKOVAYI CEHALET YÖNETİYOR DİĞER PARTİ VE YÖNETİMLERİNİ KARŞILAŞTIRIN KAÇTANE ÜNİVERSİTE MEZUNU OKUMUŞ İNSAN ÇIKICAK DEĞİŞEN BU SİZ GÖREMİYORSANIZ BİZİM YAPACAK BİRŞEYİMİZ YOK BU BÖYLE GİDERSE İLÇEMİZ İYİCE GERİLİYECEK VE KÖY HALİNE GELECEK RESMİ KURUMLAR KAPANACAK (BELKİ MARKETLER FIRINLAR EKMEK ALMAYADA GEYVEYE GİDERİZ ARTIK :) :) :) )

eski chp'li
eski chp'li - 12 yıl Önce

başkan değişmiş ama yönetim olduğu gibi duruyor. bundan sonraki hedef büyük 500 oy. size de bu yakışır. bu şahısları ben iyi tanırım bunlar genel merkezden seçim için paraları mavi köşede harcarlar. ondan sonrada halk'dan oy isterler.

dr.laçin
dr.laçin - 12 yıl Önce

maalesef chp de değişen hiç bir şey yok.aynı tas aynı hamam.makyaj yaparak başarılı olunmaz.fotğrafa iyi bakın;içinde halk varmı?yerelde iddialıymışlar.siz pamukova halkının beklentilerini,algılarını çözememişken daha çook hüsrana uğrarsınız.realiteyi görmezden gelmemelisiniz.yine de başarılar...

esnaf
esnaf - 12 yıl Önce

pamukovada çok çalışmanız lazım ama çokk o yüzden yaşınız genç ama umarım başarıyı yakalamanız için geç olmaz yoksa siyasete yanlış yerden başladığınızı düşünüyuorum dürüst ailenin çocuğusunuz siyaset size göre bir yol değil ... geç kalmazssınız umarım


SIRADAKİ HABER