banner392

Pamukovalı Karateciler tam yol ileri

3-4 Aralık 2011 Tarihlerinde İstanbul İlinde yapılan 22'Ülkeden 1040'Sporcunun katıldığı 1.INTERNATIONAL TURKISH OPEN KARATE Turnuvasına Pamukova damgasını vurdu.

Pamukovalı Karateciler tam yol ileri
Turnuvaya 43'Sporcuyla katılan Pamukova'nın iki güçlü ekibi Metin Tesisleri Karate ve Halk Eğitim Merkezi Karate Takımları Kürsüden inmedi, 6'Şampiyonluk - 7'İkincilik - 8'Üçüncülük Toplam:21'madalya almayı başardılar.
 
Dereceler: Şampiyonlar: Muhammed Bilal Sapanca - Çiğdem Teke(Ümit Bayan+54kg.) - Oğuzhan Özuçar - Mücahit Mercan - Furkan Kaya -Çiğdem Teke(Genç Bayan 59kg.) 
 
İkinciler: Burak Mercan - Furkan Çakıl - Dilara Asıntay - Elif Dökmetaş - Ömer Faruk Hayta - Hamiyet Yıldız - Bahar Çakır 
 
Üçüncüler: Mustafa Oğuz - Rümeysa Baş - Emre Kaşık - Neziha Erdoğan - Melih Korkmaz - Muhammed Mahmut Kartal - Sahra Erdoğan - İsmail Köroğlu
 
Antrenör Seçkin Küçükseller:
 
“Yine başarılı bir turnuvayı geride bıraktık. Bir ay içinde dördüncü Turnuva oldu. Amacımız Öğrencilerimizin  her yönden en iyi şekilde gelişmelerini sağlamak. Turnuvalarda yarışmak olayın bir yönü sadece, 22'Ülkenin vatandaşlarıyla bir arada olmak, onlarla iletişim kurmak öğrencilerimiz için apayrı bir deneyim oluyor. İnşaallah bu şekilde devam edebilecek kalabalık bir ekibiz. Her turnuvanın ayrı bir masrafı oluyor. Kaymakamımızdan - Belediyemizden - Halk Eğitim Merkezimizden ve Sponsorumuz Metin Tesislerinden aldığımız desteklerle masraflarımızı karşılıyoruz, bu destekler devam ettiği sürece bizde emin adımlarla zirveye yürüyeceğiz.” dedi.





Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2011, 21:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER