banner392

Kıbrıs Şehitliğinde bir Pamukovalı

1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimiz arasında bir Pamukovalı Şehit Deniz Astsubay Başçavuş Temel Şimşir ruhu şad olsun.

Kıbrıs Şehitliğinde bir Pamukovalı
Geyve Eşme köyünün tanınan sımalarından Naci Elma ve Ruciye Elma tatil için gittikleri Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde şehitlikleri gezdiler.
 
Naci Elma şehitlikleri gezerlerken Adapazarı Şehitliklerine denk geldiler. Dualar ile şehitliklere ziyaretlerde bulundular. Şehitliği gezerlerken çok hüzünlendiklerini söyleyen Naci Elma:
“Çok duygusal anlar yaşadık. Şehitliklerimizin kabirlerinin olduğu bölgede Geyve li Şehitlerimiz. Kazım Kara (Boğazköy’lü) Yeri Girne ile Lefkoşe arasında. Pamukovalı Şehidimiz Temel Şimşir (Lapka Şehitliğinde) yatıyorlar.” dedi.
 
Kıbrıs da Adapazarlı da bir çok şehit olduğunu söyleyen Naci Elma çekebildiği kadar fotoğraf çekti ve Eşme sitesi yöneticisi Şeref Elma ya gönderdi. Şeref Elma da Kıbrıs şehitlerini sitesinde yayınladı.
 
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2011, 22:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mahmut ekşi
mahmut ekşi - 12 yıl Önce

allah rahmet etsin nur içinde yatsınlar işim gereği yılda bir kaz gittiğim kıbrısta başta pamukovalı ve diğer şehitliklerimizi ziyaret etmekteyim.

SIRADAKİ HABER