banner392

CHP Pamukova Belediyesini almak istiyor.

Günübirlik Pamukova ya gelen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Yerel seçimde Pamukova belediyesinin CHP’nin olacağına inandığını söyledi.

CHP Pamukova Belediyesini almak istiyor.
Geyve İlçe teşkilatını ziyaretten sonra Pamukova ya gelen Engin Özkoç ve beraberindeki il başkanı ve il yöneticileri Pamukova CHP İlçe yönetimini ziyaret ettiler. İlçe binası önünde Engin Özkoç’u karşılayan ilçe başkanı Ece Söyler ve ilçe yöneticileri parti binasında Milletvekiline Pamukova hakkında bilgilerde verdiler.
İlçe kongresinden sonra yeni başkanı kutlamak için Pamukova’ya geldiklerini söyleyen Engin Özkoç Ece Söyler’i kutladı. Ece Söyler ise yeni oluşturulan yönetimi Milletvekili Özkoç’a tanıttı.
CHP Pamukova İlçe yönetimi Başkan Ece Söyler, Başkan yardımcıları Fikret Uysal, Bedri Aytaç, İlçe saymanı Murat Aydoğdu, İlçe sekreteri Emine Çoban, Eğitimden sorumlu Ahmet Özek ten oluşuyor.
Engin Özkoç seçimden sonra ilk defa geldiğini Yeni yönetimi kutlamak ve başarı dilemek için geldiklerini söyledi.
“Pamukova da yeni kurulan yönetimi kutluyorum. Pamukova benim için çok değer verdiğim çok güzel insanları olan bir ilçemiz. İnanıyorum ki bu güzel insanlar sözlerin yönetiminizde Pamukova da yerel seçimde Pamukova Belediyesine CHP li belediye başkanını getireceklerdir. Buna hiçbir şüphem yok.”dedi.
İlçe hakkında bilgiler de alan Engin Özkoç Pamukova’dan Geyve’ye taşınan kurumlar hakkında bilgiler aldı. Taşınan kurumlar ile ilgili Meclis önergesi vereceklerini söyledi.
ÇARDAK KÖY KÖPRÜSÜNÜN ULAŞIMA KAPATILMASI ŞİKAYET EDİLDİ.
Geyve ile Pamukova’yı bağlayan Çardak köy köprüsünün kapatılmasının Geyve bölgesinde kalan ve Pamukova ile her türlü ilişkisi olan 5 köyün Pamukova tarafına geçemez olduğunu söyleyen Kozan Köyü muhtarı. Mustafa Güner
“Sayın vekilim Çardak Köy köprüsü Özel İdare tarafından kapatıldı. Kozan, Çengel, Safıköy gibi Sakarya nehri karşısında kalan 5 köy mağdur durumda kaldı. Köylülerimiz Pamukova ya gelemez oldular. Pamukova tarafında kalan bölgede tarlaları olan vatandaşlarımız var tarlalarımıza gelemez, tarlalarımıza bakamaz oldular. Derdimize bir çare bulun.” dedi.
Engin Özkoç konu hakkında detaylı bilgiler aldıktan sonra söz verdi.
 “Cuma günü Vali beyi ziyaret edip konu hakkında daha detaylı bilgi alacağım. Size söz veriyorum mutlaka köprü konusu ile ilgili ne gerekiyorsa onun yapılması için çalışacağım.”dedi.
Pamukova ile ilgili birçok konuda da bilgeler alan Engin Özkoç danışmanına talimat verdi. “Pamukova’nın sorunlarının çözülmesi için bir dosya oluşturup gerekirse mecliste soru önergesi ile sonuca gitmeye çalışacağız” dedi.
Pamukova da 1 saate yakın kalan Engin Özkoç ve il başkanı ve il yöneticileri parti binasına yakın esnafları da tek tek ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 02:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yarın olur
yarın olur - 12 yıl Önce

bir sürü insan var Dün olmadı yarın başka biriyle olur. kaliteli halkla bütünleşen insanlar başaracaklardır

isyankar
isyankar - 12 yıl Önce

istiyenin bir yüzü kara vermiyen zenci.istemekle olmaz çıkıcan söke söke alıcan,başka yolu yok...

hasan
hasan - 12 yıl Önce

Sanki eczacı Muratı gösterselerdi oy verecektiniz değilmi?Eczacı murat il genel meclisine aday oldu,kendi köyünden 105 kişi akp adayına oy verdi.Öylemi olması gerekirdi.kendi köyünden tulum çıkması gerekmezmiydi.Adam kurulu işini ihmal edecek zamanı gelince sana hizmet etmek için.Ama sen köylüsü bile oy vermeyecek.Bunların hepsi hikaye.İnsanlar çıkarcı olmuş o kadar.kendi düşen ağlamaz.

mustafa sakin
mustafa sakin - 12 yıl Önce

siz eczacı muratı darıltırken düşünecektiniz o zaman belediyeye aday gösterseydiniz şimdi ilçe elindekileri kaybetmemiş bir adım daha ileriye gitmiş olurdu sizler şu anda değil vekil parti başkanınızı getirseniz gene muhalefetten başka birşey olamayacaksınız

SIRADAKİ HABER