banner392

Cevat Keser Bakan Soylu ile Sapanca da görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sapanca Ziyaretine gelen İl Başkanı Büyük şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizi Belediye Başkan adayı Naci Kıral ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ile birlikte görüldü.

Cevat Keser Bakan Soylu ile Sapanca da görüştü

Sapanca da AFAT İl Başkanları Toplantısına katıldıktan sonra bir süre Sapanca’da görüntü veren Soylu ile birlikte Cevat Keser o anları face book Sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Keser Soylu ile bir araya geldikeri görünktüler altına

“AFAD toplantısı için ilimizde bulunan İçişleri Bakanımız Sayın SÜLEYMAN SOYLU Beyefendi ile bir araya geldik. Zat-ı âlilerinin göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Siyasette Ahde-Vefa anlayışının önemli bir temsilcisi olan Sayın Bakanımızın bizlerde her daim yanında olacak ve önümüzdeki yıllarda da Millete Hizmet yolunda birlikte mesai harcayacağız.diye yazdı.

Aynı Karede görülen Ferizli İlçesinin Belediye Başkan yardımcızı ve yeni denem için başkan aday adaylığını açıklayan Naci Kıral ise

“Sayın İçişleri bakanımız Süleyman SOYLU ile birlikte AFAD İl Müdürlüğü'nün Sapanca'da düzenlemiş olduğu programa katıldık” diye yazdı.

2019 Kasım Yerel seçimler öncesi Pamukova’dan belediye başkanı adaylığı için resmen başvuran Gürsel Işık, İrfan Metin, Mustafa Nar, Ali İhsan Bilaloğlu, H Ferudun Turan ve İdris Güner lerin hangisinin aday olacağı merak edilirken Cevat Keser’in Doğal aday adayı konumunda daha rahat olması dikkatleri çekiyor. Cevat Keser ise devletin en üst kademesindeki eski dostlarım dediği Süleyman Söylu ile görünmesinin normal bir görüşme olduğunu söylüyor.

FERİZLİ ADAYI NACİ KIRAL

Aynı Karede olan Ferizli ilçesi Belediye Başkanı aday adayı olan Naci Kıral ise Ferizli de taban tarafından sevilen Özellikle Balkan Dernekleri Konfederasyonunda Yönetim Kuru Üyesi olması Aynı Konfederasyonun bağlıTürkiye de 200 dernek, 9 Federasyon ve 1 Konfederasyonla temsil ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 22:58

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER