banner392

İlçe hastaneleri güçleniyor

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, ilçe hastanelerinin güçlenmesi için eldeki imkanları en iyi şekilde kullanarak destek verdiklerini dile getirdi. Öğütlü “Arzumuz vatandaşımızın kendi ilçesindeki hastane de derdine derman bulmasıdır.” diye konuştu.

İlçe hastaneleri güçleniyor

Kamu Hastaneleri Kasım Ayı Değerlendirme Toplantısı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’nün başkanlığında yapıldı. Toplantının il sunumunda Ferizli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Samet Kaymaz, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ferizli İlçe Devlet Hastanesi’nin yeni binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başhekim Kaymaz, mevcut binada ilçe halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Hastanelerle ilgili güncellemeler ve yeniliklerle ilgili bilgilerin aktarıldığı toplantıda, Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Metin Çoban, evde bakım hizmetleri ve gezici sağlık hizmetleri ekipleriyle yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başhekim Çoban, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte Arifiye’de faaliyet gösteren Sevgi Evleri Sitesi’nde yaşayan çocuklara yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yaptıklarını belirterek, problem tespit edilen çocukların hastaneye davet edilerek ağız ve diş sağlığı sorunlarının çözüldüğünü kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, kamu hastanelerinin hizmetlerinin sürdürülmesi ve güncel çalışmalarla birlikte yapılan yeniliklerin hayata geçirilmesiyle bölge halkına çok daha iyi sağlık hizmeti verilmesi konusunda çalıştıklarını dile getirdi. İlçe hastanelerinin güçlenmesi ve bulundukları bölgelerde ihtiyaçları karşılamasının önemini her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Öğütlü, Pamukova ve Ferizli ilçelerinde yeni yapılan hastane binalarının tamamlanarak 2019 yılı içinde hizmete girmesini beklediklerini söyledi. Öğütlü “Taraklıların özlemi olan hastaneyi de bölge halkına kazandırdık. Pamukova ve Ferizli’nin ardından ilçelerimizdeki hastanelerimizin fiziki anlamdaki ihtiyaçları çözülmüş olacak. Biz ilçe hastanelerimize imkanları en iyi şekilde kullanarak her zaman destek veriyoruz. Arzumuz vatandaşımızın kendi ilçesindeki hastane de derdine derman bulmasıdır.” diye konuştu.

Başhekimlerin ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantı, kamu hastanelerinin idari ve mali konularının konuşulmasıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 20:14

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER