banner392

Diş Hekimleri Günü kutlandı

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası nedeniyle diş hekimleriyle bir araya geldi.

Diş Hekimleri Günü kutlandı

Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Akın, Sakarya Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Beray, Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Metin Çoban ile diş hekimlerinin katıldığı İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü “Bu toplantı vesilesiyle, toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde, her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde, özverili çalışmalar yürüten tüm diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Sakarya Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesinin kurulması ve Sakarya’ya kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Öğütlü “Bölgemizde önemli bir hizmete ev sahipliği yapan Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin yanında birde SAÜ Diş Hekimliği Fakültemizin hizmete girmesi bizi ziyadesiyle sevindirdi.” diye konuştu. Öğütlü, diş hekimleriyle bir araya gelerek yurt geneli ve ilimizde diş hekimlerinin sorunlarıyla ilgili bilgi alırken, etkinlik dolayısıyla diş hekimleri memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER