banner392

Buda Has Parti icadı

HAS-PARTİ (Halkın Sesi Partisi) Numan Kurtulmuş’un partisi 12 Haziran Genel seçimlerine ilk giriyor. Hazine yardımı alamıyor. Ancak trilyon hazine yardımı alan partilerden daha etkin şekilde tanıtım yapmanın yolunu bulmuşlar. Bir Pazar arabası büyüklüğünde araba üzerine yerleştirdikleri boyu küçük sesi büyük hoparlörle her mahalleye her sokağa girerek seçmenlerine hitap ediyorlar.

Pamukova’ya da gelen Has Parti Sakarya Milletvekili adayları Pazar esnafını ziyaret ettiler, Pamukova’nın haftada bir kurulan pazarında gezen partililerin önünden giden ses cihazından sesi duyan vatandaşlar pazara Büyük seçim otobüsü girdiğini zannettiler sesin geldiği yeri görmek için baktıklarında ise ses aracının bir elle çekilen araba üzerinde kurulmuş oluduğunu gördüklerinde bu kadar sesi çıkaran çapı kücük çıkardığı sesi büyük aracı dikkatle izlediler.
 
Partililer Has Partinin çağı yakalamış bir parti olduğunu teknolojiden yararlandıklarını söylüyorlar. Genel başkanlarının ise seçim öncesi 50 milyon seçmene ulaşmak için ne tür imkan varsa kullanarak parti ilkelerini ve yapacaklarının anlatılmasıni istediğini söylüyorlar.
“Bizde her tür teknolojik imkanlardan yararlanıyoruz” diyorlar.


ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYIN LÜTFEN

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2011, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
intifada
intifada - 13 yıl Önce

halkın sesi hakkın sesi ırkçı emparyalizmile yükselmez olmuyor beyler olmuyor bin yılda geçse olmaz.

SIRADAKİ HABER