banner392

CHP li bayanlan ev ev seçim çalışması yapıyorlar

CHP li bayanlar ev ev gezerek 12 Haziran Genel seçimleri için oy istiyorlar. CHP Sakarya Milletvekili adayı Melek Gürevin ile birlikte Kadın kolları başkanı Emel Atay da bayanlar la birlikte afiş dağıtıyor.

CHP li bayanlan ev ev seçim çalışması yapıyorlar
CHP iktidarında Her aile nin rahat bir nefes alacağını söyleyen bayanlar. CHP gelecek halk bir nefes alacak” diyorlar.

“CHP nin iktidarında ülkede daha çok özgürlük, daha çok demokrasi olacak. Gece yarısı insanlar polis tarafından evlerinden alamayacak. Özel Yetkili mahkemeler kaldırılacak, Çiftçinin elektrik borçları afedilecek. Mazot 1.5 tl olacak” diyorlar. “Her aileye 600 tl maaş verilecek. Aile sigortası yapılacak
” diyen ve ev hanımlarını ikna eden CHP li bayanlar.

“Pamukova’dan milletvekili adayımız Melek Ablamız için destek istiyoruz. O içimizden birisi. İlçemizin de ülkemiz gibi sorunları var. AKP döneminde Pamukova’dan kurumlar taşındı ve taşınmaya devam ediyor. Elektirik kurumu, Telekom gibi kurumlar Geyve ye taşında, Bir pasaport işlemleri için bile Geyve ye gider olduk. Ancak bunlara dur demek gerekiyor. Onun içinde 12 Haziran da tercihimizi doğru yere kullanalım”
diyorlar.


Her eve, her dükkana aile sigortasını da anlatan broşürleri bırakıyorlar. Vatandaşlar ise daha çok Pamukova’dan taşınan kurumların geri getirilmesini istiyor. Aile sigortası ve her aileye 600 tl verilecek söylemlerine ise detayları ile soruyorlar.
CHP li bayanlar Pamukova da ziyaret etmeyecekleri ev kalmayacağını söylüyorlar.
Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2011, 00:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
necdet acet
necdet acet - 13 yıl Önce

Allah bu millete Devlete zeval vermesin.Biz insanlar nankörüz.Bu kadar halk için yapılan hizmetleri görmemek için kör bile olmaya gerek yok.Hala daha nefes hikayesi yapmayalım.Bu yollara taş taş üstüne koyana Allah cehennem yüzü göstermesin .1 saatlik yol 15 dakkaya düştü hastanelerde kuyruklar bitti 8 yılda hem evim hem arabam oldu şikayet edenler ancak israf yüzünden eder.Fakir kime denir önce onun tahlili iyi yapılması gerek.Zengin zürriyet hakkıyla fakirin hakkını versin.Şükür edenin malı çoğalır.Edebiyatla idare olunmaz.İcraata bakılır.Allah razı olsun Hükümetimizin yaptığı işler ortadayken başkasından medet ummak kendi kazdığı kuyuya düşene benzer.Binlerce kurum var Devletin sadece SSK yı idare edemeyen kişi nasıl olurda Koskoca devleti yönetecek acaba kendileri inanıyormu buna.

SIRADAKİ HABER