banner392

İrfan Metin’e Pamukova da büyük ilgi

Has Parti Pamukova ya milletvekili adayları ile çıkarma yaptı. Öğle saatlerinde Pamukova ya gelen 6 tane Has Parti Sakarya Milletvekili adayları orta camii de öğle namazlarını kıldıktan sonra Pamukova esnafını ziyaret ettiler.

Pamukova esnafını ziyaret eden ve köylerini gezen Has Parti Milletvekili akşam saatlerinde Sakarya Erenler ilçesi ziyaret programları için ilçeden ayrıldılar.
 
Pamukova Pazarında esnafı tek tek ziyaret eden milletvekili adayları ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililere vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Pazar esnafını ve dükkan Esnaflarını ziyaret eden adaylar ile birlikte Has Parti Programını anlatan broşurler, afişler ve gazeteler dağıtıldı.
 
 
Genel Seçimlerde Sakarya 7 milletvekili çıkaracak. 12 Haziran da yapılacak seçimde aday olan 7 milletvekili adayının hepsi de Pamukova ya geldiler.
Pamukova da Her hafta Çarşamba günü kurulan Pazar da Pazarı gezen adaylar esnaflardan oy istediler. Has Partiden aday olan Pamukova’lı İrfan Metin’i Pamukova bağrına bastı. 40 yıldır milletvekili çıkaramayan ve aday başvurusu konusunda da çekingen davranan ilçe de Has Partiden aday olan İrfan Metin Pamukova lılar tarafından iyi tanınıyor. İrfan Metin’i gören herkes onun elini sıkıp başarı diledi.
 
KÖY ZİYARETLERİNDE İSE VATANDAŞIN DERTLERİ DİNLENDİ.
Pamukova’dan Geyve ilçesine götürülen kurumların geri getirilmesini isteyen Pamukovalılar yanında köylerde de çiftçinin zor durumda olduğu köylüler tarafından dile getirildi.
Mekece köyünde kuaför ziyareti sırasında traş olan bir vatandaş. Kendisinin işçi emeklisi olduğunu işçi emeklilerinin haklarının verilmesini istedi.
 
FEVZİYE KÖYÜNDE KONUŞAN AV. RECEP ÖZDEMİR “MİLLİ VE YERLİ DEN YANAYIZ” DEDİ.
Sakarya ikinci sıra adayı Avukat Recep Özdemir Pamukova Fevziye köyü kahvesinde vatandaşlara hitaben konuşma yaptı.
Özdemir:
“Biz Milliyiz, Yerliyiz. Bugün Türkiye de günde 156 milyon dolar dışarıya faiz ödeniyor. Haftalık 1.1 trilyon faiz ödeniyor. Bu ülkenin nenesi, abisi çalıştığı halde hala ülkenin beli doğrulmuyor. Geçen sene 600 tl olan gübre fiyatları bu sene 900 tl oldu. Süt fiyatları yerinde sayıyor, ama gübre fiyatları kat kat arttı. Hayvanlar kesime gönderilirken, dışarıdan Ankus ithali yapılıyor. Sakarya mısır üreten bir il iken şimdi dünyanın başka ülkelerinden mısır ithal eder olduk. Her gün faiz ödeyen bir ülkeyiz.” Dedi.

 
Pamukova nın Kemaliye, Çilekli, Hüseyinli köylerinide ziyaret eden Has Parti Millvetvekili adayları Pamukovadan ümitle ayrıldılar.
Günlük gezi ile ilgili görüşlerini aldığımız İrfan Metin ise Pamukovalıların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.
Metin:
“Pamukova’da Has Parti ye ilgi ve yöneliş gün geçtikçe büyüyor. Bugün de esnaflarımızla bire bir yaptığımız görüşmelerde Halkın Sesi Partisi Genel Başkanının temiz dürüst bir lider olduğu bu partinin desteklenmesi gerektiği görüşlerini aldık. Bizlerde Milletvekili adayı olarak seçildiğimiz takdirde Pamukova mızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi anlattık. İnşallah 12 Haziranda halkımızın desteği ile Has Parti hak ettiği oyu alacaktır” dedi.
 
İlçe başkanı Metin Işık ise Pamukova da Has Partiye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

NOT: TÜM RESİMLERİ GÖREBİLMEK İÇİN ALTTAKİ SLAYTA TIKLAYIN
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2011, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gerçek pamukovalı
gerçek pamukovalı - 13 yıl Önce

çocukluk arkadaşım sana bu yazıyı yazıyorum .uzakta olsakda senin gibi dürüst bir insanın dogru bildigi vede inandıgı yolda yürümesi kadardeger verici bir şey yoktur.idealin gerçek olur ,başarırsın inşallah.

ö.ç
ö.ç - 13 yıl Önce

hayatın çileli yollarında mücadelesini her daim pamukovamıza yeni bişeyler katmak içinde yapan arkadaşım bunu da başaracağını biliyor sana güveniyorum, kolayı herkes yapar( parkta çay içerken memleketi kurtarmak) zoru sadece inananlar yolun açık olsun...

tc
tc - 13 yıl Önce

uzun zamandan beri eğitim camiasının içinde kantinci olarak hizmet veren arkadaşımıza bu yolda da başarılar dilerim yolun açık olsun.

tatangalar
tatangalar - 13 yıl Önce

böyle bir harakete pamukovamızın çok ihtiyacı vardı umarımki bu haraket layık olduğu desteği görür başarılar.

pamukoalı54
pamukoalı54 - 13 yıl Önce

Umarımki memleketimiz için hayırlı olur nasıl çalışıldığını takip ediyorum Allah ü teala emeklerinin karşılığını verir başarılar.

E.A
E.A - 13 yıl Önce

Öncelikle ben ve benım gıbı nıcelerının ilköğretim döenminde okulumuzkantinini işleten İrfan abimize saygılarımı sunuyorum sonra da hakkında hayırlısının olmasını dilerim. saygılarımla

E. Oğuz
E. Oğuz - 13 yıl Önce

Pamukovada bu güne kadar tüm siyasi partililerin cesaret edemediğini bu gün içimizden çıkan genç bir kardeşimiz kendine güvenerek HAS partiden Millet vekiliğine aday olan İRFAN METİN kardeşimizi canı gönülden kutlarım. Partisi ne olursa olsun o çünkü PAMUKOVALI bize de Pamukovalı olarak bu kardeşimize sahip çıkmak düşer.Yolun açık olsun kardeşim.

SIRADAKİ HABER