banner392

Seçmen bilgi kartları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediyor

12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Oy kullanmak için gerekli olan Seçmen Bilgi kartları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediliyor. Pamukova merkez muhtarlıklarında vatandaşlar imza karşılğı kartlarını alıyorlar.

Seçmen bilgi kartları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediyor
Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Muzaffer Atmaca, Elperek Mahallesi muhtarı Muhsin Gür kartlarını almak istelen vatandaşlara yardımcı olmak için mesayi saati içinde muhtarlık ta masaları başında bekliyorlar. Vatandaşlara yardımcı oluyorlar. Seçmen Bilgi Kartları seçim gününe kadar alınabilecek.
 
PAMUKOVA DA SEÇMEN SAYISI ARTTI.
Muhtarlıklardan aldığımız bilgiye göre Elperek Mahallesinde 4292 seçmen, Cumhuriyet Mahallesinde 2700 seçmen, Yenice mahallede ise 4212 seçmen var. Pamukova merkez ilçede 11.204 seçmen var.
Referandum’dan sonra Cumhuriyet Mahallesinde 170 seçmen artışı olurken, Elperek Mahallesinde 68 seçmen artışı oldu, Yenice mahalesinde ise 14 seçmen eksildi.
 
Genel Seçimlerde mahallerde açılacak sayılarıda değişti. Elperek Mahallesinde 15 sandık kurulacak, Cumhuriyet Mahallesinde 10 sandık, Yenice Mahallesinde ise 15 sandık kurulacak.
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2011, 01:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER