banner392

Ak Parti Aday tanıtım toplantısı Kültür Salonuna sığmadı.

Ak Parti Pamukova Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri tanıtım toplantısı bu akşam yapıldı. Toplantıya Sakarya Ak Parti Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik, MHP Pamukova İlçe Başkanı Arif Çakıl, Muhtarlar, Bazı Sivil Toplum örgütleri başkanları ve yöneticileri katıldı.

Ak Parti Aday tanıtım toplantısı Kültür Salonuna sığmadı.

Akşam saat. 20.00 da başlayan toplantı için gelenler Kültür Salonu dışında bahçeyi de doldurdular, Çok sayıda özel araç Külür Salanu çeversine sığmadı. Pamukova girişinden yan yolalar dahil ara sokaklar dahi rasgele park yapan araçlarla doldu.

Pamukova’da da merakla beklenen Ekrem Yüce’nin gelişi davullarla ve meşalelerle kompetilerle karşılandı.

Salonun üçüncü katıda düzenlenen aday tanıtım toplantısı salununa gelenleri almadı. Alt katada sinevizyon eşliğinde konuşmalar verildi. Bahçede kalanlarda uzun konuşma yapan Cevet Keser’i dinlediler.

CEVET KESER BÜYÜK ALKIŞ ALDI.

Cevat Keser konuşmasına kalabalık geceye ilgi gösteren ve katılanlara uzun uzun övgular dizdi.

Ekrem Yüce’ye ise destek istedi. Pamukova’nın Ekrem Yüce sayesinde önemli destekler alacağını, her türlü hizmette elinden geleni Pamukova’ya yapacağına ınandığını ve onun için Hem kendisine, Hem de Ekrem Yüceye Yüzde 70 oy istediklerini söyledi.

Cevat Keser büyük projeler dediği 65 trilyon tutarında olduğunu söylediği projleride tek tek anlattı.

Konuşması aralarında Pamukova Belediye başkanı ve yeniden AK Parti den başkan adayı seçilen Cevat Keser, Başta Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan olmak üzere, Süleyman Soylu’ya, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce’ye de alkışlar yaptırdı.

Keser, muhalefet adalarınada göndermeler yaptı. “ 4 tane muhlefet adayı var. Muhalefete oy vermeyin oylarınız boşa gider. Çünkü onların arkalarında milletvekilleri yok. Büyükşehir belediye başkan adayları yok, Cumhurbaşkanları yok. Ama benim arkamda Büyükşehir adayı Ekrem Yüce var. Genel Bakan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz var” dedi. Cevat Keser arkamda var dediği Ekrem Yüce ve Ali İhsan Yavuz’a da “ doğru değilmi”? diye sordu ve onlarında onaylarını aldı.

Cevat Keser uzun konuşma aralarından görmediği ve dışarıda solana sığmayanlar içinde konuştu. Salon dışanda bançede olan, Kültür Salonu 1 katında sinevizyondan zilediklerini de sayarak geceye gelenlerin sayısını 2500 olduğunu bu kalabalıkların kendisine ve Büşükşehir Belediyesine, Yüzde 70 oy vereceklerine inandığını da söyledi.

İL BAŞKANA YUNUS TEVER.

Ak Parti İl Başkan Yunus Tever ise konuşmasına geceye yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ederek başladı ve Pamukova Aday tanıtım gecesinin muhteşem olduğunu söyledi. Tever “ Ben inanınoyorum ki Cevet Keser Başkanımız yüzde yetşim oy istiyor ve ona inanıyor. Ben bu gece Pamukova’da bu kalabakılların yüzde 80 de oy verceğine inandım” dedi. “Pamukova 31 Mart Seçiminde Sakarya birincisi çıkıcağına da inanıyorum” dedi.

EKREM YÜCE

Sakarya Büyükşehir başkan adayı Ekrem Yüce Pamukova’da ilk defa başkan gibi karşılandı. Yüce yıllar önce Pamukova’da da okumuş olması ve Pamukovalı evladı diye karşılanmasına neden olmuştu. Ekrem Yüce kürsüde biraz ses tetllerinde yorugunluk vardı.

Sesinin çok zorlamadan yormadan konuşan Ekrem Yüce şimdilik Pamukova evladı ve Cevat Başkanın de dediği Onun çoçukluk arkadaşı olarak akıllara kazındı.

Ak Parta Aday tanıtım toplantısı adaylar ve Melis üyeleri adayları birlikte fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 22:27

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER