banner392

CHP + İYİ Parti Adayı Eryiğit’e destek için bugünde Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın geldi.

Pamukova'ya gelen Gökhan Günaydın'ı CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, İl Kadın kolları başkanı Azize Çeroğlu, İlçe başkanı Ali Teke, Belediye Başkanı Millet İttifak adayı Hüseyin Eryiğit, Meclis üyeleri ve partililer karşıladılar.

Gökhan Günaydın  ile birlikte CHP eski ile başkanı Ecevit Keleş, Geyve’den Ali Kaya'da Pamukova'ya geldiler.

Hukukçu, İktisatçı, Ziraat Mühendisleri odası başkanlığından gelen CHP Milletvekili CHP ve İYİ Parti Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğiti destek için geldiği Pamukova’da çarşı esnaflarında ziyeret ederek Hüseyin Eryiğit’e destek istedi. Pamukova Belediye parkında bir çar molası verdikleri sırada Pamukovahaber. Com kameralarına konuştu.

42 SENE ÖNCE GEYVE’DE ORTA OKUL VE LİSEDE DE OKUYAN GÖKHAN GÜNAYDIN BEKA MESELESİNİ ANLATTI.

İşte Gökhan Günaydın Pamukovahber.com’a yaptığı açıklamanın tamamı.

“1976-1980 arasında Geyve’de bulundum. Ortaokul 3 ve liseyi Geyve’de okudum. Pamukova’ya da sıklıkla geldim. Pamukova’da çok arkadaşım vardı. Futbol oynamaya geldim. Daha sonra siyası çalışmalarımız sırasındada geldim. Bugün 11 Mart 2019 yeniden Pamukovadayım.

Türkiye’de 20 gün sonra yeni bir yerel seçim yaşanacak.

Pamukova tarıma dayalı bir yer, biliyoruz. Türkiye bir zamanlar kendine yeten 7 ükeden biriydi. Bugün biz soğanı, patatasi dahi dışarıdan alıyoruz. Ben buğdaydan canlı havandan bahsetmiyorum. Birkaç rakam vermek gerekirse hem soğanda, hem patateste Türkiye dünyada önemli ülkelerden birisi iken bugün Almanya’dan ithal ediyor. Almanya’dan BMW yide ithal ediyor. Merseleside ithal ediyor. Airbus uçağıda ithal ediyor, patateside ithal ediyor.

GERÇEK SORUN MUTFAK SORUNU.

Gerçek sorun esnafın sorunu, köylünün sorunu, ev kadınının sorunu. Bütün bunları konuşamayalım diye dönüyorlar, dönüyorlar. Beka sorunu diye bişey çıkartıyorlar. Onun içinde şunu söylemek isterim. “ 17 yıldır bu memleketi tek başına yönetiyorsun bizim bütün ikazlarımıza rağmen Irak Politikanı, Suriye Politikanı değiştirmedin. Bugün oralarda oyuncak haline düştün. Eğer bu ülkenin beka sorunu varsa sebebi Recep Tayip Erdoğan olarak bizzat sensin. Dolasıyla sorunu yaratan çözüm olamaz” diyen Günaydın,

“Biz bugün yerel seçim için buradayız.

Dolasiyla yalnızca yerel seçil için konuşmak istiyoruz. Ama onlar beka sorununa girdikleri içinde bu paratnezi açmak ve kapatmak istiyorum.

Pamukova’da dail olmak üzere 31 Martta Türkiye’yi yönetemeyen parayı doru yerlere yönlendiremeyen ve maalesef yolsuzlukta lider olan anlayıştan kurtaracağağız, halkın yerel iktidarını kurmakla işe başlayacağız” dedi.

Pamukova Parkında oturan gençlerlede sohbet eden Gökhan Günaydın gençlerin işisiz olduğunu öğrenince onlara ilginç önerilerde bulundu.

Pamukova’dan sonra İstanbula giden Gökhan Günaydın ” Buradan çok sevdiğim bu topraklara ve tüm Pamukovalılara saygılarımı ve sevgilerimide Pamukovahaber aracılığı ile tüm

Pamukovalılara iletmek isterim.” dedi

Fotoğraf Galerisini görmek için YAZIYA TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 07:50

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER