banner392

Millet İttifakı Başkan ve Meclis üye adayları çalışan kadınlara gül dağıttılar.

Pamukova’da 8 Mart Dünya Kadınlar gününde en anlamlı geziye gerçekleştiren Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit ve Meclis üye adayları Pamukova'da çalışan kadınları tek tek ziyaret ederek Kadınların günlerini kutladılar.

Millet İttifakı Başkan ve Meclis üye adayları çalışan kadınlara gül dağıttılar.

CHP İlçe Başkanı Ali Teke meclis üyesi Emel Atalay, İsa Şahinoğlu, Taner Gökoğlu’da geziye katıldı.

Kadınların hassas oldukları bu günde, sürpriz ziyeretleri şaşkınlık ve sevinçle karşılayan Pamukovalı çalışan bayanlar çok anlamlı buldular.

CHP ve İYİ Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryigiti elinde çiçeklerle gören bayanlar öncelikle başkana “hoşgeldiniz başkanım. Sizlere başarılar diliyoruz” dediler. Başkan adayı Hüseyin Eryiğit ise çalıyan kadınlara işlerinde başaır kolaylıklar ve bereket diledi. Eryiğit,

Çalışkan Türk kadını ve annesi olan ortak yaşamımızın en cefakar ve vefakar insaları sizler her türlü övgüye ve saygıya layiksiniz. Sizleri böylesine anlamlı bir günde kutluyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde aramızdada görev almış saygı değer bayan arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda sizlerden destek ve önerilerde bekliyoruz. Kadınlarımızın, zorlukları aşmada yanlarında olduğumuzu da belirtmek isitiyor ve gününüzü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 02:04

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER