banner392

Abdullatif Şener ‘ Mevcut iktidar ülkeyi kötü yönetiyor’ dedi.

Pamukova’ya Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryiğit’e destek için gelen Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener Belediye parkı önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Ülkenin son 5 yıldır kötü yönetildiğini söyledi…

31 Mart Yerel Seçimlerine 18 gün kala Pamukova’da seçim heyecanı artmaya başladı. Özellikle başkan adayları çalışmalarına farklı yer ve yöntemlenle devam ediyorlar. CHP ise İl Başkanı’nın Pamukovalı olması ve Sakarya da etkin kendisinden çok söz ettiren bir milletvekili ve genel başkan yardımıcısı da olması nedeniyle Pamukova’ya CHP milletvekilleri adeta akın ediyor.

Dün de Pamukova’ya Abdullatif Şener geldi.

Pamukova’ya gelen Abdullatif Şeneri görmek dinlemek için gelenlere Şener Belediye parkı önünde konuşma yaptı.

Abdullatif Şener Ülkenin kötü yönetildiğini, Seçimde vatandaşların hükümete sarı kart göstermesi gekektiğini, Aksi taktirde hükümete oy vermeye devem edilirse hükemet te yaptıklarını iyi sanarak dahada sıkıntılı günlere götüreceğini söyledi.

Şener, ayrıca hükümetin dini duygularıda istismar ettiğini söyledi. CHP nin dini kurumları kuran partı olduğunu söyledi.

Şener, ‘ Bu Seçimde Belediye Başkanı ve Meclis üyelerini seçeceğiz’

“Önümüzde seçimler var. 31 Mart günü seçim sandıklarının başına gideceğiz. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığı için oy vermeyeceğiz. Hükmeti değiştirmeyeceğiz. Milletvekillerinide seçmeyeceğiz. Bu seçimlerde Belediye Başkanlarımızı ve Belediye Meclis üyelerimizi seçeceğiz. Herşeyden önce bu seçimlerin Pamukovamıza, Sakaryamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile şunu belirtmek isterim” diyen Şener

Vatandaşlardan hükümete uyarı mektubu gördermelerini istedi.

“Yıllardır aynı şeyi denemek, yıllardır aynı siyasi partiye oy vermek her zaman faydalı bir iş değildir. Siyasetin temel karakteri bir siyasi parti yanlış yaptığında ona verdiğiniz oyu ve yetkiyi azaltmanız lazım. Eğer siyasi iktidarlar ne kadar yanlış yaparlarsa yapsınlar, memlekette ne kadar yanlış varsa uygulasınlar, sonuçta oyları değişmezse, vatandaş ona bir uyarı mektubu göndermezse yanlışında azgınlaşırlar. İş felakete dönüşür. Özellikle toplum beş yıldır Türkiye de mevcut iktidar ekonomiyi kötü yönetiyor.” dedi

“EKONOMİ POLİTAKALARI YANLIŞTIR”

“Hükümet bu yanlış politikalarda israr ediyor ve yoluna devam etmek istiyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük krizlerini yaşıyoruz. Mutfakta yangın var. Bütün gıda meddelerinin fiyatları artmış durumda. İnsanların geçim derdi var. Aş derdi var. İş derdi var. Şu son 6 ay içersinde işsizlik patladı. Fabrikalar kapanıyor. İş yerleri daralıyor. Kapanan işlerlerinden binlerce, milyonlarca insan işsiz kalıyor. Artık çocuklarımızın, torunlarımızın nerelerde iş bulabileceğini kestiremiyoruz. Sadece bundan ibaret değil. Dünyanın en yüksek faizini uygulayan bir iktidar var. Dünyanın en yüksek enflasyonuna Türkiye’yi teslim etmiş bir hükümet var. Hem çiftçi perişan, tarım girdileri almış başını gidiyor, hem esnaf ayakta durmaya çalışıyor. Sanayi üretimi düşüyor Türkiye’de sanayi,

Bakın son 3 yılın rakamını açıkladılar; rakamları o kadar güzelleştirmeye çalışıyorlar. Fakat ilan ettiler imalat sanayinde küçülme yüzde 7.5 a çıktı. Ekonomiyi küçülten, daraltan milli geliri düşen bir siyasi iktidarla karşı karşıyayız. Bundan sonra buna rağmen ekonomik şartlardaki felakete rağmen oy almaya devam ederlerse diyecekler ki, biz memleketi ne kadar batırırsak batıralım, vatandaş bize oy veriyor. Diyecek. Yanlışını düzeltir mi, düzeltmez. Bir iktidarın yanlışını düzeltmek için ona yaptığınız terciği değiştirmeniz lazım.” Dedi.

Abdullatif Şener, “Türkiye de Dini kurumların tümü CHP kurmuştur”

“Türkiye de. Türkiye Cumhuriyetinde ne kadar İslami kurum varsa hepsini kuran Cumhuriyet Halk Partisidir. Sayın hükümet istismar etmekte, arka bahçesine çevirmekle meşkuldür.

Değerli arkadaşlar yanlışlar sadece iç potitikada da değil. Dış politikada da değil. ÜLKENİN BİRLİK BERABERLİK DUYGUSUNUDA ortadan kaldırmışlardır. Kendi seçmeninin göğsüne diğer partilere ve seçmenlere karşı kin ve düşmanlık duygusu ekmek yanlıştır. Bu ülkenin bir olması lazım, bu ülkenin beraber olması lazım, etnik farklılakları göre, mezhebe göre, parti farklılığına göre vatandaşlar arasında ayrımcılık yapan siyasetçi ve siysi uslüp bu ülkeyi batırır. Bu uslüp yapanlar varsa, vardır, hükümet bunu çok ileri derecede yapıyor. Bu yaptığın yanlıştır diye seçimlerde göstermek lazım.”dedi.

Konuşmadan sonra Pamukova'da vatandaşlarla bir sürü belediye parkında da sohbet edip cay için Abdullatif Şener Sakarya ya gitmek için ayrıldı.  

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 07:14

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER