banner392

Nalbant Besi Çiftliğinde kurban kesimi vatandaşları hayran bıraktı.

Pamukova da Çardak köy yolu üzerinde kurulu bulunan “Nalbant Besi Çiftliğinde” kurbanlarını kestiran vatandaşlar hizmet ve temizlikten memmun kaldılar. Çiftliğin kesim alanında onlarca vatandaşın kurbanı kesildi ve hijyernik şekilde sahiplerine teslim edildi.

Nalbant Besi Çiftliğinde kurban kesimi vatandaşları hayran bıraktı.
AB standartlarına uygun şekilde kesim yapılan besi çiftliğinde çok sayıda tecrübeli kasap çalıştı. Kurbanlar dini vecibilere uygun şekilde kesilip bekleme yerlerinde bekleyen sahiplerine teslim edildi.
Veteriner kontrolünde hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftlikte yetiştirilmiş hayvanları satın alan çok sayıda vatandaş verilen hizmetten memmun olduklarını söylediler. Kurbanını Nalbant Besi Çiftliğinde alıp kestiren Milenyum Bilgisayar hizmetleri sahibi Erdal Mert: “Gerçekten güzel tesis yapmışlar. Bende bu sene kurbanlığımı ordan aldım ve kesimi çiftliğin kasapları yaptı. Kısa sürede temiz ve hijyenik bir ortamda kurbamımızı kesip teslim ettiler” dedi.
Çiftlik sahibi İbrahim Yılmaz ve İsmail Yılmaz Pamukova da kurduğumuz Besi Çiftliğimiz de bu sene güzel büyük baş hayvanlar yetiştirdik. Olması gereken kesim yerimizi de yaptık. Veteriner kontrolunde hizmet veriyoruz” dedi
Çiftliğin birde internet sitesi var. //nalbantbesi.tr.gg/Ana-Sayfa.htm adresli sitede çiftlikten çalışmalar izlenebiliyor.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2010, 02:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yunus AKGÜÇ
yunus AKGÜÇ - 13 yıl Önce

kurban kesim bayram hizmet biryana sizin gibi güzel insanlarla tanışmak bir şeref ÇANAKKALE

sükrü ertin
sükrü ertin - 13 yıl Önce

ben kasap şükrù ertın. Hani bu kesımin wideo su?

onur can kurhan
onur can kurhan - 13 yıl Önce

İbrahim amca hepinizi tebrik ederim.Nice başarılar bekliyoruz.Kendinize ii bakın.

Şahin ŞİDDETLİ
Şahin ŞİDDETLİ - 13 yıl Önce

Pamukova ve insanı bu hizmetlere layıkdı.Bu hizmeti veren Emin bey ve ekibini yürekden kutluyorum.Yolunuz açık olsun.Kısa zamanda çok yol katetdin.Allah her zaman emeginin karşılığını verecekdir.Nice hayırlı hizmetlere katlıyarak devam edersin.Sende o yürek ve cesaret vardır.
Herkese selamlar...

sima yılmaz
sima yılmaz - 13 yıl Önce

çok güzelll hepiniz çok güzel çıkmışsınız

SIRADAKİ HABER