banner392

Ak Parti Aday adayı İrfan Metin gece gündüz çalışıyor

Pamukova Kaymakamı Recai Karel’i makamında ziyaret eden İrfan Metin Pamukova da son günlerde konuşulan Tarsim projesi üzerinde bilgi arış-verişinde bulunduklarını söyledi.

Ak Parti Aday adayı İrfan Metin gece gündüz çalışıyor

“Kaymakam beyle Tarsim projesinin yararlaları üzerinde durduk. Pamukova’nın en önemli gelir kaynağı tarım ve tarım ürünlerine dayalı ürünlerden elde ediler gelirlerdir. Hepimiz biliyoruz. Ancak çiftçimize yerli üretim (Kavun.üzün, ayva vb.) gibi konularda da destek olmalıyız” dedi.

Pamukova’da AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olarak başvuran 6 aday adayı heyacanla adaylıklarını bekliyor. Adaylıkları açıklanana kadar sahada çalışanların başında  2. Sıradan adaylık başvurusu yapan İrfan Metin geliyor. Metin gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

İrfan Metin gece ev gezileri, gündüz ise esnaf ve bürokrat ziyaretleri yanında Pamukova’da Çarşamba günleri kurulan halk pazarında da Pazar esnafını ziyaret edip onların sorunlarını dinliyor.

Mahalle gezilerinde ise daha çok çiftçi olan Pamukova köylüsüne Tarsim projelerini anlatıyor.

Adaylık başvurusu yaptıktan sonra Ankara’ya gidip orada da partili milletvekilleri ile görüşen İrfan Metin kendinden emin görünüyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER