banner392

Hayvanseverlere Pamukova Elbirlik Okulu kapısını açtı.

Son günlerde sokak hayvanlarına karşı yapılan saldırıların artması üzerine hayvan severler okullarda hayvan sevgisinin kazandırılması için bir takım projelerini okullara taşıdılar.

Hayvanseverlere Pamukova Elbirlik Okulu kapısını açtı.

İlk uygulama Pamukova Elbirlik İlköğretim Okulunda yapıldı.

Elbirlik İlk ve Orta Öğretim Okulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir’in onay ve Okul Müdürü Mahmut Sami Tuncel’in de izni ile Köpek ve kedilere yakın olma, onlara yemeklerini verme, besleme gibi tatbiki çalışmalar yaptırıldı.

Elbirlik İlk Öğretim Okulu 1-D sınıfı öğrencileri ile yapılan Köpek ve kedilere yemek verme uygulaması sırasında öğrenciler hazır yemleri okul bahçesinde köpek ve kedilere verdiler. Kedi ve yavru köpeklere yemleri veren 1. Sınıf öğrencileri ile kedi ve köpekler arasında çok sıcak bir görüntü oluştu.

Sınıf öğretmeni Cemal Sağlam öğrencilerine hayvan segisi verilmesinde hayvanlarla karşı karşıya kalan öğrencilerinin onlarla iletişim kurmada zorluk çekmediklerini aksine öğrencilerin her berinin hayvanlara yakın davranışları olduğunu görüklerinin söyledi.

Pamukovalı Hayvansever biri olan Özlem Çengel “Sokak canları için başlatığım projeme okul müdürümüz Sami bey ve sınıf öğretmenimiz Cemal beyin izin ve desteği ile ilk mamalarımızı dağıttık ve öğrencierimizden olumlu tepkilere almaya başladık” dedi.

Birgün önceden de sosyal paşlaşım sitesi Pamukova Platformu sayfasında duyurusunu yapan Özlem Çengel, YARIN GÜNLERDEN MİNİK ELLERE SEVGİ VE SORUMLULUK AŞILAMA GÜNÜ” diye yazdı.

Elbirlik Okulunda Kedi ve köpeklere mamalarını veren ve onlaral yakın temasta bulunana öğrenciler hazır mamaları bazen tek olarak bazen arkadaşarı ile birlikte, bazende küçük yavru kopeklere mama vererek ve kedilere mamalarını vererek onlara yakın oldular.  Kedi ve köpekler çoculara her zaman olduğu gibi daha yakın oldular önlarin verdikleri yemekleri çekinmeden yediler.

Minik ellere sevgi ve sorumuluk verme günü sonunda da bu projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir ve Okul Müdürü Mahmut Sami Tuncel’e izin ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İŞTE ÖĞRENCİLERİN KEDİ VE KÖPEKLERE YEMEK VERME ONLARA YAKIN OLMA ANLARI.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER