banner392

Başkan Fizik tedavi merkezini ziyaret etti.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser “Pamukova Mıgun Termal Masaj Fizik Tedavi ve Akapuntur Salonu nu” ziyaret etti. Salonun hizmete girmesinden dolayı tebrik edip başarı diledi.

Başkan Fizik tedavi merkezini ziyaret etti.
Pamukova da ilk ve tek olan Mıgun Termal Masaj salonu nu kuran Emekli öğretmen İsmail Sargın’ı tebrik eden Belediye Başkanı Cevat Keser e bir süre majas masasında masaj yapıldı. 35 dakikalık fizik terapi alan Cevat Keser ayrıca ayak masaj makinesinde de ayaklarını masaj yaptırdı.
Pamukova da yeni iş yeri açmalarından dolayı İsmail Sargın ı kutlayan Keser:
“Açmış olduğunuz yeni iş yerinden dolayı sizleri kutluyorum. Pamukova’mız adına yapmış olduğunuz böyle bir yatırım inşallah ilçemize hayırlara vesile olur” dedi.
 
İsmail Sargın ise başkanın ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını söyledi ve teşekkür etti.
İsmail Sargın:
 “Pamukova da ilk kurduğumuz Mıgun Termal Masaj salonu birçok ilimizde var. İllerde olan bu fizik tedavi salonları özellikle bel ağrıları, boyun ağrıları olan, kısmı felç geçermiş hastaların tedavisinde önemli salonlardır. Nitekim Pamukova dan da birçok fizik rahatsızlığı olan hastalar Adapazarı’ndaki tedavi merkezine gidip hizmet alıyorlardı. Biz bu salonu Pamukova ya taşıdık. Bu bir hizmettir. Şu anda çok sayıda hastamız gelip tedavi alıyorlar. Kısa sürede bastonla gelip şu anda bastonu bırakmış tedavisi devam eden hastalarımız var” dedi.
Hamam Sokak toplu Konutlar sitesi altında hizmet veren Fizik Tedavi salonu nu İsmail Sargın ın oğlu olan Sakarya futbol bölge hakemi de olan Yasin Sargın işletiyor.
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2011, 00:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER