banner392

Yağ ile soba tutuşturmak az daha faciaya neden oluyordu

Pamukova Yenice Mahalle, Şahin sokakta tek katlı ahşap evinde sobayı tutuşturmak için içine yanık yağ döken Nurten Yılgın (31) az daha canından oluyordu. Yüzü ve kollarının ateş alması sonucu ikinci derece yanık teşhisi ile Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yağ ile soba tutuşturmak az daha faciaya neden oluyordu

Komşuların ve itfaiyenin yetişmesi sonucu ev yanmaktan kurtarıldı. İki çocuk annesi 31 yaşındaki Nurten Yılgın ikindi suları tek katlı ve tek odalı evinin sobasını yakmak istedi. Sobanın içine odunların tutuşması için yanık yağ döktü. Kibriti çakması ile sobanın patlaması bir oldu. Bir anda alevler içinde kalan odadan kendini dışarıyı attı. Komşuları kendisine yardımcı olarak araba ile Pamukova Devlet Hastanesine götürdüler.

Acil müdahalesi yapılan Nurten Yılgın’ı doktor 112 acil servisi ile Sakarya Araştırma Hastanesine sevk etti. İkinci derece yanık olduğu yüzünde ve kollarında meydana gelen yanıkların tedavisinin Sakarya Araştırma Hastanesinde yapılabileceği belirtildi.

Olayı öğrenen yakınları ise Pamukova Devlet Hastanesine akın ettiler. Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan Nurten Yılgın’ın ortopedi ve plastik cerrahi tedavisinin yapılacağı bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.

Olaya neden olan 18 kiloluk yanık yağ tenekesi ile sokağa atılmış yanmaya hazır sobanın kazanı içinde odun, atık kağıt parçaları kaldı. İtfaiyenin söndürdüğü harabeye dönmüş birde oda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2011, 22:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER