banner392

Saadet Parti Temmuz Toplantısında Hükümete yüklendi.

Saadet Partinin Temmuz ayın toplantısına katılan Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman; “Yedi göbekten ABD’ye bağlı olanlar bu ülkenin sorunlarını çözemez…” dedi.

Saadet Parti Temmuz Toplantısında Hükümete yüklendi.

Saadet Partisi (SP) Sakarya İl Başkanlığı Temmuz ayı İl Divanı, Sakarya İl Teşkilatı Konferans Salonu’nda yapıldı. Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Pamukova Belediye Başkanı İ. Güven Övün’ün katılımıyla gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Abay’ın açılış konuşmasıyla başlandı.

Fahrettin Abay, “Ne yazık ki bu hükümet döneminde belediye ile iktidar aynı partiden olunca bir tarafta yolsuzluk, bir tarafta çarpık şehirleşme aldı başını gitti. Erenler de yapılan daha doğrusu yapılamayan Üst geçit bunun en basit örneği. Trafiği rahatlatsın diye yapılan üst geçit hayatı daha da zorlaştırdı. Türkiye’nin zararını kim ödeyecek. Bunun takipçisi olacağız.” dedi.

İl divan toplantısında Sakarya ve Ülke gündemiyle ilgili konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Abay, hükümet tarafından açıklanan Fındık taban fiyatı hakkında da şunları söyledi;

“Dünya’nın yüzde 70 fındığını biz üretiyoruz. Tatmin edici bir rakam değil. Ama hükümet ve Fiskobirlik verilen 16.5 TL taban fiyatının arkasında durmalı. Fındığı 16.5 TL’ye satın alarak, üreticiyi mağdur etmemeli.”

Fındık fiyatları…

Teşkilat çalışmalarının önemine de değinen Abay,teşkilatların mahalle ve köylere kadar inerek parti temsilcilerini belirlemeleri gerektiğini ve model çalışma ile bunları tamamlamalarını belirterek, “Bu mihvalde çalışarak bütün gücümüzle mührü almak mecburiyetindeyiz. Türkiye ancak bizimle kurtulacaktır. Teşkilatlarımızı daha da güçlendirerek, bir daha ki yerel ve genel seçimlere en iyi şekilde gireceğiz.” dedi.

Belediye borçlanmayacak…

Pamukova Belediye Başkanı İ. Güven Övün de belediye çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, “Belediye olarak başta İller Bankası ve benzeri kuruluşlardan faizle borç almayacağız Pamukova’nın geleceğini düşünmek zorundayız.” dedi.

‘Doktora Öğrencileri bile  İşkura…’

Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da, Türkiye’de fakirliğin her geçen daha da derinleştiğini, faizci kapitalist sistemle yalızca sermaye sahiplerinin büyüdüğünü kaydederek, “Bugün hangi bakan gelirse gelsin, ekonomiyle ilgili bu mantalite devam ettiği sürece ülkenin düze çıkması ön görülmüyor. Anketlerde en başarısız bakan Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak dendi. Onun yerine kim gelirse gelsin bu anlayış değişmedikçe bu sorunların ortadan kalkması mümkün değildir. Yedi göbekten ABD’ye bağlı olanlar bu ülkenin sorunlarını çözemez”.dedi.

Karaduman, Ülke de doktora öğrencilerinin bile İş kura başvuru yaptıklarını, işsizliğin tavan yaptığını, hal böyle iken ülkeyi yönetenlerin zevku sefanın içersinde olduğunu, Cumhurbaşkanlığı sarayının günlük masrafının 2 trilyon olduğunu kaydederek, “İnsanlar açlık sınırında perişan olmuşken, her gün yeni intihar haberleriyle uyanırken, yukarıdakilerin günde 2 trilyon harcayarak har vurup harman savuran bir anlayışla karşı karşıyayız. İnsanlar her gün TBMM geliyor ve bizi arıyorlar, dertlerini dinliyoruz. Ak Parti hikayesi bitti. İnsanlar Saadet Partisi’nin iktidara gelmesini istiyor. Teşkilat olarak destan yazmalıyız. Aksi takdirde bir Amerikancı gider, diğeri gelir. Bu ülkede hırsızlığı kökünden kaldıracak olan yegane yapı Milli Görüş hareketi ve Saadet Partisi’dir. İnsanları başka yönlere savrulmasının önüne biz geçeceğiz. Ülke olarak ekonomik krizin yanı sıra ekolojik bir krizden geçiyoruz. Politik, sosyal ve etik krizi yaşıyoruz. Türkiye yeni bir evreye hazırlanıyor. Bu krizlerden çıkmanın ancak Milli Görüş eliyle mümkün olacağını düşünüyoruz. Yapacağımız çalışmalar bu süreçte çok etkili olacaktır. Üzerimizdeki vazifeler her zamankinden daha önemli. Coğrafyanın üzerimize yüklediği mesuliyetler her zamankinden daha da önemli. İnsanlara fer fer ulaşarak davamızın hakikatini en güzel şekilde anlatmak mecburiyetindeyiz. Gelecek seçimlerin inşasını bugünden yapacağız.” sözleriyle partililere seslendi. 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER