banner392

‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun’

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı, Dr. Necmi Odyakmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun’

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı, Dr.Necmi Odyakmaz, 24 Temmuz'un Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümü nedeniyle yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanların Basın Bayramını kutladığını belirterek,

“Basın, kitlelerin kamu yararına etkin bir biçimde katılımının bir aracı, özellikle habercilikte, yani halkın gerçekleri öğrenme hakkının yerine getirilmesinde temel unsurdur. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin, zorlu koşullarda bile, hatta zaman zaman canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde basın, ülkemizde ve dünyada önemli bir konumda bulunuyor. Ülkemizin ve şehirlerimizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları olmaktadır. Bu vesile ile tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER