banner392

DP’nin ortak kararı referandumda HAYIR

Demokrat Partinin 17 il Başkanı Adapazarı'nda toplanıp referandumla ilgili olarak 'hayır' kampanyasını disiplinle yürüttüklerini açıkladılar

DP’nin ortak kararı referandumda HAYIR

Adapazarı'nda Sakarya Üniversitesinin Esentepe Yerleşkesinde bulunan Kampüs Otelde biraraya gelen Demokrat Parti'nin 17 il başkanı 3 saat süren toplantı sonrasında yaptıkları basın açıklamasında 17 il ve, il ve ilçe teşkilatlarının referanduma yönelik "hayır "kampanyasını disiplinle yürüteceklerini açıkladılar
Basına kapalı olarak yapılan il başkanları toplantısına Afyon, Aydın, Bursa, Bolu, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne,İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Muğla, Sakarya, Yalova ve Zonguldak il başkanları katıldı.
Yaklaşık 3 saat süren toplanı sonrasında olarak hazırlanan bildiriyi Sakarya il başkanı Mehmet Mangıroğlu açıkladı.
Mangıroğlu, DP'nin tüm il ve ilçe teşkilatları olarak 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliği referandumuna yönelik "hayır" kampanyasını inançla, sebatla ve disiplinle seçmenler nezdinde yürüttüklerini belirterek, şunları söyledi:
"DP tüm il ve ilçe teşkilatları olarak 12 Eylülde yapılacak anayasa değişikliği referandumuna yönelik hayır kampanyasını inançla, sebatla disiplinle tek tek seçmenlerimiz nezdinde yürütmekteyiz. Bu çalışmamızın ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya kaldığı dayatma ve büyük tehlikelerden kurtulmasına ciddi katkılar sağlayacağını biliyoruz. Arzulanan neticeye varacağımıza yürekten inanıyoruz.
Bu bağlamda özellikle başta geçmiş seçimlerde sandık başına gitmeyen vatandaşlarımız olmak üzere, tüm vatandaşlarımızı sandık baiına gitmeye davet ediyoruz. bu arada eski genel başkan Süleyman Soylu'nun malum çevrelerin kullanımına kendisini hesapsızca açmış olmasını da şiddetle kınıyoruz.
Demokrat Partili 17 il Başkanının imzaladığı ortak bildiride Ülkenin ve milletin ayrılmaz bir bölgesinin bölücü terör örgütü ve örgüt güdümündeki yerel yönetimlerin safına ve inisiyatifine terk edildiğini iddia edilerek şöyle denildi:
DP'nin tüm teşkilatlarının önümüzdeki referandum ve sonrasında yapılacak olan genel seçimlerde başarılı olarak ülkemize ve milletimize layık olduğu hizmetleri götüreceğinden tüm vatandaşlarımızın emin olmalarını istiyoruz.
Ülkemizin ve milletimizin ayrılmaz bir bölgesi ve bölge halkı bölücü terör örgütü ve örgüt güdümündeki yerel yönetimlerin safına ve inisiyatifine terk edilmiştir.
Türk bayrağı dışında örgütü simgeleyen sözde bayraklar dillendirilmekte, iç ve dış tezgahlarla bölgede birleşmiş Milletleri devreye sokarak sorun uluslararası arenaya doğru götürülmektedir.
Anayasa Mahkemesinin kararıyla laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan sabıkalı olan iktidar din gibi kutsal değerler üzerinden siyasetinde de sınır tanımamakla sayın başbakan 12 Eylüle kadar umre ziyaretine gitmek isteyenlerin referandum sonrası gitmesi uyarısında bulunmaktadır. Camiler ve iftar çadırları görüşmemiş şekilde kampanya ve siyasete alet edilmekte, bazı cemaatlar açıkça iktidar partisi ile birlikte kampanya yürütmektedir." (haber: medyabar.com)

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2010, 13:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
necdet acet
necdet acet - 14 yıl Önce

duyamadım böyle bir parti kaldımıydı yahu biz(AKP) bunları sandığa gömmedikimi hala daha çıkmışlar konuşuyorlarmı sevsinler sizin demokratlığınızı

eren gök
eren gök - 14 yıl Önce

demokratlar sadece adınız demokrat ,lütfen niçin hayır açıklarmısınız.seksen yaşındaki adamları dinlemeyin artık.

uhuvvet
uhuvvet - 14 yıl Önce

ergenekona yalakalıktan başka bişey değil.ne çıkarınız var,niye hayır açıklayabilirmisiniz. zalimler ve dilsiz şeytanlar için yaşasın cehennem.

SIRADAKİ HABER