banner392

Dünya lideri CP, 406. Satış mağazasını Pamukova da açtı.

Tayland menşeli Dünyanın yem üretiminde 1. Tavuk eti üretiminde 2. Si olan CP (Standart Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş) Pamukova da 406. Satış mağazasını açtı.

Dünya lideri CP, 406. Satış mağazasını Pamukova da açtı.
Ankara Caddesi üzerinde açılışı yapılan mağazanın kurdelesini genel müdür yardımcısı Mehmet Ali Tekin ile birlikte mağaza satış sorumlusu ve Pamukovalı vatandaşlar birlikte kestiler.
Açılış tan sonra vatandaşlar alışveriş yaptılar. Kalite ve fiyatlar uygun diyen Pamukovalılar mağazadan elleri dolu çıktılar.
CP ile ilgili görüşlerini aldığımız Genel Müdür vekili. Mehmet Ali Tekin: “Fabrikadan direk tüketiciye hijyenik, taze ve uyun fiyatlarla ürün sunmak” dedi.
Tekin:
“CP Tayland menşeli bir şirket, CP Dünyada yem üretimi konusunda 1.inci Tavuk eti ürünleri konusunda 2. dir. Türkiye de 1987 yılından beri hizmet veriyoruz. 40 ülkede 300 bin çalışanı var. Türkiye de 6 yem fabrikası 4 kesimhane ile İleri İşlenmiş (pişmiş ürünler) üretiyoruz. Piliç, Yumurta, Civciv üretimi ve karides üretiyoruz. Ürünlerimizi marketlere doğrudan satış yanında kendi satış mağazalarımız yolu ile tüketiciye ulaştırıyoruz. Türkiye de 405 kendi satış mağazamız var. Pamukova ise 406. Satış mağazamız oldu.” Dedi.
Yem üretimi konusunda ise dünya birincisi olan CP nin Osmaneli de fabrikası var. Bilecik / Osmaneli’de 350 kişi çalışıyor.
Osmaneli CP Yem Satış müdürü veteriner Hakan Alparslan bölgede hayvancılığın geliştirilmesi için araştırmalar yaptıklarını hayvan üreticilerine yem vermek istediklerini söyledi.
Hakan Alparslan: “Pamukova da da hayvancılığın geliştirilmesi için firma olarak çalışmalar yapıyoruz. Yem konusunda dünya lideri olan CP’nin ürünlerini hayvan üreticilerine ulaştırmak istiyoruz. Pamukova da satış mağazamızın açılmasından sonra daha da ileri düzeyde iletişim çalışmalarımız olacak. İsteyen üreticilerimiz Osmaneli’de ki fabrikamıza da gelerek bizlerle görüşebilirler” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 01:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER