banner392

Sizde yapabilirsiniz?

Bu sene tatilini Pamukova da geçirmek için gelen torunum Bahar’ın sayesinde çok güzel bir havuz ve tesis olduğunu öğrendim ve gurur duydum.

Sizde yapabilirsiniz?
Pamukova o kadar hızla değişiyor ki, gerçekten görüp izlenimimi siz pamukovahaber okuyucularıyla paylaşmaktan mutlu oluyorum. Zaman zaman hoş olmayan haberler yazarken geçtiğimiz günlerde kesme çiçekçilik haberimizde de görüleceği gibi güzel haberlerimiz de oluyor. Bu Haberimizde de belki de çoğumuzun bilmediği denize uzak olan ilçemizde “Bir havuz olsa da sıcak havalarda gidip serinlesek olmaz mı” dediğimiz haberi yazmak istedik. İşte tamda istediğimiz öyle bir yer var. Çelikler tesisleri içinde yüzme havuzu, içinde sauna, hamam ve halı saha tesisleri bulunuyor.
İlçemizin genç işadamı ve girişimcisi Faruk Çelik kardeşimiz tamda eksik dediğimiz böylesine güzel tesisi herkesin hizmetine sunmuş.
Eskişehir yönünden Pamukova’ya giriş yönünde eski sanayi karşısında bulanan Çelikler tesislerinde bulunan havuz hijyenik ve su ısı ayarlı yapısıyla sabah saat 8.00 den gece 24.00’a kadar hizmet veriyor. Çalışanlarıyla tam 10 numara hizmet veriyor. Tesis içinde kafeterya, hala saha tesisleri ve duşakabinleri mükemmel. Birde Pamukova da hamam yok diyenlere duyurulur. Tesislerin alt katında sauna ve Türk hamamı terleme odaları eksiksiz şekilde hizmet veriyor. Tesisleri bilenler biliyor. Ancak biz bu kadar detayını torunumuz sayesinde öğrendik.

İstanbul da oturan ve tatil için Pamukova ya gelen torunum Bahar sayesinde Çelikler Tesislerinde güzel günler geçirdik. Önceleri Pamukova da fazla kalmak istemeyen Bahar havuzu gördükten sonra Pamukova’yı çok sevdiğini ve telefonla babasına “Baba dedemlerde daha fazla kalmak istiyorum” dediğini duymak bizim içinde Faruk Çelik sayesinde oldu. Öncelikle Faruk kardeşime teşekkür ediyorum. Sayelerinde torun ile mutlu şekilde günler geçirmenin yolunu öğrendik. Bir dahaki sefer Bahar havuz sayesinde bizleri daha sık ziyaret edecektir.

Tavsiyemiz ise Pamukova da deniz yok, su yok diyenleredir. Pamukova da (bay bayan) herkese açık güzel tesisler olduğunu söylüyoruz ve iddia ediyoruz böylesine güzel havuz bulmak zor.
Mehmet Yavuz
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 02:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER