banner392

Pamukova da ilk defa şehir içinde dolmuş çalışacak.

Belediye şehir içinde çalışacak 20 dolmuş ihalesini yaptı. İhaleye büyük ilgi vardı. Başka illerden de ihaleye katılanlar oldu. 20 dolmuş hattı kapış kapış gitti. Belediye bu ihale yolu ile kasasına 700 bin tl dolayında para kazandı.

Pamukova da ilk defa şehir içinde dolmuş çalışacak.
Belediye tarafından şehir içinde çalışacak 20 dolmuş hattı ihalesi bugün yapıldı. İhale için daha önceden yapılan duyurulara Çanakkale den, Balıkesir’den, İstanbul’dan da katılanlar oldu. 25 bin tl den başlayan açık artırmalı ihale de fiyatlar 30 bin tl ye çıktı. İhaleye katılan bazılarının 20 hattın 20 sinide almak istemesi üzerine şartnamedeki kurallar uygulandı. 20 hattın tek kişiye verilmesi kabul edilmedi. Ancak kısa sürede 20 hattın 20 seneliğine verilmesi ihalesinde bazıları iki hat aldı.
 
İstanbul dan, Çanakkale’den, Balıkesir den katılanların olması ihaleye ilginin fazla olduğunu gösterdi.
 
Saat 11.00 da belediye meclis salonunda yapılan ihaleden sonra hatlarını alanlar şehir içinde belirlenen güzergahlarda önümüzdeki günlerde çalışmaya başlayacaklar.
 
Pamukova da ilk defa çalışacak dolmuşların renklerinin mavi olacağı ve yolcu sayısının ise yasal olarak 7+1 olacağı belirtildi.
 
Yapılan ihalede hatları alanların 20 gün içinde 30 bin artı KDV tl lik bedeli ödeyecekler. Belediye bu ihale ile kasasına 700 bin tl kazanmış oldu.
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2012, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER