banner392

Sıla Avrupa Turnesine çıkıyor!

Türkiye’nin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından SILA, bu sefer şarkılarını Avrupa’da yaşayan müzikseverler için söyleyecek.

‘Yeni Ay’ albümü ile 2014’ü zirvede tamamlayan ve 2015 konserlerine de hız kesmeden devam eden SILA, Mart ayında çıkacağı Avrupa konserlerinin ilkini Bremen’de verecek. Uzun bir aradan sonra Avrupa’daki hayranları ile buluşacak olan sanatçı, Almanya ve İngiltere’de muhteşem orkestrası ve geçmişten bugüne en sevilen şarkılarının yer aldığı özel repertuvarı ile hafızalara kazınacak konserler serisi için Mart ayında sevenleri ile buluşuyor.

İlk ayağı 20 Mart’ta Almanya’nın Bremen kentinde Pier 2 sahnesinde gerçekleşecek olan turnenin ikinci ayağında ise Avrupa’nın en önemli kültür-sanat merkezlerinden olan Berlin şehri var. iTunes ve fiziki albüm satışlarında zirvede yer alan ve 2014’ün en çok dinlenen ismi olan SILA, konserlerinin son ayağını ise, yine kendisi gibi zirvede bir şehir olan Londra ve Avrupa’nın en iyi sahnelerinden The O2 konser salonu ile tamamlıyor.

Bu konserleri kaçırmak istemiyorsanız, şimdiden yerinizi ayırtın.

Haber

Nagihan Ataç 

YENİ AY ALBÜMÜNDEN TIKLA İZLE
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 00:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER