banner392

AKP Aday adayları için dernekler hizmete sunuldu.

Bugün Ak Parti Aday adaylarının STK lar tarafından “Kimi aday görmek istersiniz” şeklindeki oylama için tüm illerde yapılan temayülde Derneklere aday adaylarının ulaşabilmesi için adeta dernekler hizmete sunuldu.

AKP Aday adayları için dernekler hizmete sunuldu.

İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı sitesi üzerinden Türkiye de faaliyette bulunan 105 bin 938 dernek 3 gün boyunca aday adaylarının derneklerle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilmesi için dernek bilgileri resmen teşhir edildi.

 

Site üzerinden derneklerin telefon ve adreslerine ulaşan AK Parti den Türkiye genelinde aday olabilmek için bekleyen 6 bin dolayındaki aday adayı derneklere telefon ve maillerle mesajlar yağdırdılar.

 

Sakarya da ise 1700 dolayında faal olan derneğe de Sakaryalı aday adayları yanında dışarıdan aday adayları da dernek yöneticilerine mesajlar yağdırdılar.

 

Dernek yöneticilerin adeta telefonları mesajlar yüzünden kilitlendi. Sakarya da akp den 73 aday adayı adaylık yarışı yapıyor.

 

Bugün Çark mesire yerinde düğün salonunda dernek başkan ve yöneticilerinin temayülü ile biraz daha aday olmaya yaklaşacak akp aday adayları heyecanla bekliyorlar.

Ayrıca aday adaylarına temayülde oy kullanacak dernek başkanları yanında mutlaka dernek yönetim kurulu üyelerinin de gelmesi zorunlu tutuldu. Her başkan ve yönetim kurulu üyesi ayrı ayrı 7 aday için oy kullanacak.

Telefon trafiği yüzünden dernek yöneticileri rahatsızlık duyduklarını dile getiriyorlar. Mesajların hala devam etmesi ise rahatsızlık yaratıyor.

 

Sakarya da ismini açıklamayan dernekler müdürlüğünden bir yetkili kendisinin de bu durumdan rahatsız olduğunu çünkü çok sayıda dernek yöneticisinin yoğun telefon mesajı yüzünden kendilerini arayıp durumu şikayet ettiklerini dile getiriyor.  
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER