banner392

AK Parti Derneklerden destek bekliyor

AKP Milletvekili aday adayları, ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum örgütleri, dernekler ve vakıflara sorulacak

AK Parti Derneklerden destek bekliyor

AKP, 23 Mart Pazartesi günü Sivil Toplum Örgütleri için Çark Mesire Yeri’nde sandık koyacak. AKP Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serdar Yener, STK Temayülü ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. İl binasında düzenlenen toplantıya İl SKM Başkanı Erdoğan Demirci, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fevzi Gürsoy  ve İl Yönetim Kurulu üyesi Şeref Dorak katıldı. Partilerinin 7 Haziran’da yapılacak 25.Dönem Milletvekili genel seçimleriyle ilgili olarak temayül ve mülakatlarını gerçekleştirdiğini belirten Parti Sözcüsü Serdar Yener,  ara komisyon çalışmalarına genel merkez tarafından devam edildiğini belirtti.

PAZARTESİ GÜNÜ
AKP Merkez Yürütme Kurulu’nun aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı aldığını ifade eden Yener, “Bu kararın icrası çerçevesinde 23 Mart Pazartesi 09.00-17.00 saatleri arasında Çark Mesire Nikah Sarayı’nda ilimizdeki vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri tüm sivil toplum örgütü temsilcilerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri temayül yoklamasında oy kullanacaktır. Oy kullanacak sivil toplum kuruluşu yöneticilerine verilecek pusulada ‘Kimi milletvekili görmek istiyorsunuz’ şeklinde 7 isim yazmaları istenecektir. En fazla 7 isim oy pusulasına yazılacaktır. Aynı zamanda 7 den az isim de pusulaya yazılabilecektir” dedi.

 

SAKARYA DA 1728 DERNEK VAR HER DERNEĞİN 5 YÖNETİCİSİ VAR.

AKP bu yolla Sakarya da faaliyet içinde bulunan 1728 dernek ten 7 Haziran da yapılacak seçimde kendi aday adaylarından kimin daha fazla oy alabileceğini de belirlemiş olacak.

 

ADAY ADAYLARI STK BAŞKANLARINI MESAJ YAĞMURUNA TUTMAYA BAŞLADI.

Sakarya da faaliyette bulunan 1728 derneğin başkanının cep telefonlarını ele geçiren AKP aday adayları başkanları telefonla mesaj yağmuruna tutmaya başladı. Bunlardan biri iki aday adayının mesajı şöyle:

 

AKP il başkanı Fevzi KILIÇ: Sayın Başkanım, Genel Merkezimizin talimatı gereği ilimizde kimlerin millvetvekili olarak görmek istediğinize ilişkin görüşlerinizi almak üzere siz ve yönetim kurulu üyelerinizin 23 Mart 2015 Pazartesi günü  Çark Mesire Düğün Salonunda 09.00 – 17.00 saatleri arasında oy kullanma istemi yapılacaktır. Davetlisiniz.  Not, Yönetim Kurulu Listenizi beraberinizde getirmeniz gerekmektedir.

 

AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı  Ömer Faruk Bölükbaş; Sayın Başkanım; 2015 Genel Seçimlerinin İlimize ve Ülkemize hayırlı olması dileğimizle çıktığımız bu yolda sizlerinde desteğini bekler, saygılar sunarım.

 

Ak Parti Sakarya Mv A.A.  Ali HALICI: Pazartesi yapılacak olan STK toplantısının verimli geçmesini diler, destek ve dualarınızı talep ederim.

Ali İnci: Selamünleyküm Değerli Başkanım, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adaya Aadayı olarak çıkmış olduğumu yolda vereceğiniz destekten dolayı teşekükr ediyor, temayülde katkılarızı bekliyorum. Selam ve dua ile .. Allah yar ve yirdımcınıs olsun. 

Ak Parti A. Adayı Dr. Cevdet İZMİZLİ: 28 YIL Sağlığınızı telsi ettiğiniz Doktorunuz olarak SAKARYA ya hizmet için Dua ve Desteklerinize talibim.

……………………. 
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER