banner392

Pamukovalı Tatangalar dernek kurdu.

Pamukovalı Sakarya Spor Severler dernek kurdular. Derneği ziyaret eden Belediye Başkanı Cevat Keser “Spor insanları her türlü kötü alışkanlıklardan korur” dedi.

Pamukovalı Tatangalar dernek kurdu.
Bende geçmişte 11 yıl futbol oynadım. 10 yıl Pamukova Spor’un kulüp başkanlığını yaptım. Diyen Keser:
“Genç kardeşlerimizin spora yönelmesini isterim. Her türlü kötü alışkanlıklardan kurtulmanın nedeni spordur. Netice itibariyle bu kardeşlerimizde sporu seven ve Sakarya Spora gönül verenler derneği, tabiri caizse Tatangalar diye tabir ettikleri böyle bir güzel lakabıda kendilerine adapte etmişler; Ben bu kardeşlerimizi sportif amaçların dışına, spor centilmenliğinin dışına çıkmamak kaydıyla destek veriyorum ve tebrik ediyorum. Bir araya geliyorlar sohbet ediyorlar, sporu konuşuyorlar yine söylüyorum centilmenliği aşmadan yapılan sportif etkinliği destekliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 
Akşam saatlerinde derneğe meclis üyesi Tacettin Efe ili birlikte gelen başkana ve beraberindekileri karşılayan dernek başkanı Barış Şen ve yönetim kurulu üyeleri çay ikram ettiler ve bir süre görüştüler.
 
Derneklerini ziyeret eden başkana teşekkür eden kurucu başkan Barış Şen:
“Sayın başkanımız bizleri onurlandırdı. Gösterdiği ilgiden dolayı yönetim kurulu adına ve derneğin kurulmasında emeği geçen Pamukovalı Spor Severler adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Dernek kurmalarındaki amaçlarını ise Barış Şen şöyle anlattı.
“Pamukovalı Sakarya Spor Sevdalılarını bir araya getirmek için derneğimiz kurduk. Derneğimiz adı Sakarya Sporlular Derneğidir. Dernek de toplanarak toplu şekilde maçlara gitmek. Birlik içersinde spor sevgisini yaşamak ve yaşatmaktır” dedi.
 
Sakarya Spor hakkında da olumlu görüşler açıklayan Şen:
“Sakarya Spor gelecekte daha güzel olacak, Pamukovalı Sakarya Spor Sevenleri olarak takımızı destekliyoruz” dedi.
Pamukova Sakarya Spor Severler Derneği; hamam sokakta ki toplu konut sitelerinin 1. katında  kiralanan yerde hizmet vermeye başladı.
 
Derneğinin Yönetim Kurulu Şöyle:
Başkan: Barış Şen. Yönetim Kurulu Üyeleri: Ridvan Sarıca, Bahadır Çamoğlu, Mustafa Lafçı, Taci Yılmaz, Halil İbrahim Keskin, İrfan Metin, Fatih Yavuz, Ali Şafak, Selim Karadeniz, Süleyman Sevim, Mustafa Balaban.
Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2011, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metın tutuncu
metın tutuncu - 13 yıl Önce

Herşey güzel dernek hayırlı olsun . resımlerde goze carpan bır detay var o dernekte sıgara mı ıcılıyor ? 5 resmın 3 unce bardak su kabı ıcerısınde az mıktarda su var var ve yanına da ya sıgara paketı konmus yada cakmak cok ılgınc

SIRADAKİ HABER