banner392

Pamukova Ziraat Odası Yaşar Ulukaya ile yola devam

Pamukova Ziraat Odası bugün Dokuzuncu Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kurul sonunda yeni yönetim belirlendi. Yeniden başkan adayı olarak çıkan Yaşar Ulukaya 2. Dönem başkanı olarak seçildi.

Pamukova Ziraat Odası Yaşar Ulukaya ile yola devam

Pamukova Belediye Kültür Salonunda yapılan Ziraat Odası Genel Kuruluna  Akyazı Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar  Divan Başkanı olarak seçildi. Yardımcılıklarına Hendek Odası Başkanı Hayri Duran, Adapazarı Odası Başkanı Ercak Ateş, Geyve Zirat Odası Başkanı Süleyman Pınar seçildiler.

Genel Kurula Sapanca, Taraklı, Oda başkanları yanında, muhtarlar, delegeler, sivil toplum örgütleri yöneticileri ve siyası partı başkan ve yeni başkan adayları da katıldılar.

Siyasi Partilerden Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, CHP İlçe Başkanı Ali Teke, İyi Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, MHP İlçe Başkanı Arif Çakıl, Saadet Partisi İlçe Başkanı, Kemal Taş, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, Cumhuriyete Halp Parti Başkan Adayı Hüseyin Eryiğit, Saadet Parti Başkan adayı Güven Övün katıldı.

Genel Kurul saat 11.00 da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gündem gereği gelecek bütçe ve geçmiş harcamalar delegelere sunuldu. Bütce kesin onay aldıktan sonra gündemde bulunan diğer maddaler sirası ile görüşüldü.

Divan Başkanı Çiftçilerin durumu ile ilgili durum tespitleri yaptı. Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın genel kurula gönderdiği mesajı okundu.

Gündemin son maddesi olan yeni yönetim kurulu seçimi maddesine geçildi. Seçimde yeniden başkan adayı olan Yaşar Ulukaya’dan başka aday çıkmadı. Tek liste ile 33 delegesi bulunan Pamukova Ziraat Odası seçiminde yeniden Yaşar Ulukaya başkan seçildi. Yeni başkan seçildikten sonra kendisini yeniden seçen gelegelere teşekker etti. Yaşar Ulukaya yeni dönemde Zirat Odası olarak elerinden gelen destek ve hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

PAMUKOVA ZİRAAT ODALARI YENI YÖNETİMİ ŞÖYLE.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu (Asıl)

1-Yaşar Ulukaya (Başkan)

2-Neşet Er

3-İsmail Pehlivan

4-İshak Sarı

5-Sedat Çolak

6-Reşat Şeker

7-Hüseyin Çetin

Ziraat Odası Yönetim Kurulu (Yedek)

1-Ömer Zeki Taş

2-Ridvan Topçuoğlu

3-Mehmet Gül

4-İsmail Özmen

5-Şayip Gereksar

6-Ali Can

7-Fuat Sezgin

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 16:13

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER