banner392

Dernekler Mevzuatı hakkında Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Salı günü ilçemize gelen İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Ömer Faruk Köseoğlu Pamukova’da faaliyet gösteren 50 dolayındaki Dernek Yöneticileri ile bir araya geldi.

Dernekler Mevzuatı hakkında Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen BilgilendirmeToplantısına Dernek Yöneticileri yoğun katılım sağlandılar. Ömer Faruk Köseoğlu bundan böyle dernekler müdürlüğününün adının İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü olduğunu söyledi.  

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü

Saat: 14.00 Başlayan toplantıya Derneklerin işleyişi hakkında bilgilendirme şeklinde devam edildi.

İlk Gündem ise Daha önce Dernekler adının STK (Sivil Toplum Kuruluşları olarak bilinen) Dernek tanımının daha geniş bir Alana hizmet götürdügü için adınını “İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü” olduğünü söyledi.

“İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğümüzce ilimizdeki tüm Dernek Başkanlarına yönelik olarak, Dernekler Mevzuatı hakkında bilgilendirme yapmak maksadıyla "Bilgilendirme Toplantıları" yapılması planlanmıştır.

Program çerçevesinde 12/02/2019 tarihinde ilimiz Pamukova ilçesinde faaliyette bulunan derneklere yönelik programımız Pamukova Kaymakamlığında gerçekleştirildi. Eğitim programımıza Pamukova ilçesinde bulunan derneklerin büyük çoğunluğu katılım sağladı. Eğitimde derneklere "Dernekler Mevzuatı bilgileri ve Karaparanın Aklanması/Terörün Finansmanı" üzerine bilgilendirmeler yapıldı. Söz konusu eğitim programımız tüm ilçelerde dernek yöneticilerimiz önceden bilgilendirmek suretiyle gerçekleştirilecektir.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER