banner392

Büyük Birlik Başkan ve meclis üyesi adayları sahada.

Büyük Birlik Partisinin Pamukova Belediye Başkan adayı Gürbüz Pertev ve Belediye Meclis Üye adayları saha çalışmalarına başladılar.

Büyük Birlik Başkan ve meclis üyesi adayları sahada.

İlk olarak Kaymakam Reca Karel’i ziyeret ederek başlayan Pamukova adayları ilçe Başkanı ve ilçe yönetcileri ile birlikte başladıkları çalışmalarına İlçe Emniyet Müdürü Bülent Aral ve Esnaf Sanaatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay’ı da ziyaret ettiler.

SANAYİ ESNAFINDAN DESTEK

Sanayi Esnafınınıda ziyaret eden BBP adayı Gürbüz Pertev seçildikleri taktirde esnafın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi. Pamukova’nın yaşanabilir bir ilçe olması için ne gerekiyorsa onu yapmak için gece gündüz durmadan çalışacaklarını söyledi.

İlçe Başkanı Orhan Sever ise Başkan adaylarına tam destek verdiklerini söyledi. “Büyük Birlik Partisi kadrolarının başarılı için ele ele verip çalışıcağız” dedi.

Sanayı esnafı ise Pamukova ya yakış bir sanayi sitesi oluşturulası gerektiğini söylediler. Başkandan sanayi bölgesinin daha düzenli olmasını istediklerini Gürbüz Pertev’e ilettiler.

Masajı aldık diyen Büyük Birlikçiler 31 Mart günün kadar kapı kapı ev ev dolaşarak projelerini anlatacaklarını söylediler.

ESNAF ODASI BAŞKANI SABRİ GÜNAYI ZİYARET ETTİLER

SANAYİ ESNAFINDAN TAM DESTEK

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 00:51

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER