banner392

Cumhuriyet Parkı sona yaklaştı.

Pamukova Belediyesi tarafından Elperek mahallesinde yapımı devam eden “Cumhuriyet Parkı” sona yaklaştı.

Cumhuriyet Parkı sona yaklaştı.
Belediye tarafından yapılan elperek mahallesindeki ilk park olma özelliği taşıyan Cumhuriyet Parkı çevrede oturan mahalle sakınlari tarafından da ilgiyle izleniyor.
Parkın bir iki güne açılışı yapılacak. Daha öncede yaptığımız haberlerde parkin 29 Ekim e yetiştirileceği açıklanmıştı. 28 Ekim günü parkın önemli bir kısmı tamamlandı ve parka çeşitli ağaçlar getirilerek son işleri tamamlandı.

Parkın yapımı esnasında çalışanları denetleyen Osman Yılmaz 28 ekimde de ağaçların yerlerine dikilmesi konusunda çalışanları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Belediye başkanı Cevat Keser ise park alanlarının çoğaltılmasını Pamukova nın yeni yaşam alanları olarak değerlendiriyor.

Keser:
“Pamukova yı daha modern bir şehir yapabilmek için çalışıyoruz. Yeşil alanları çoğaltmak için gayret ediyoruz. Cumhuriyet Parkı da bu alanlardan sadece biridir. Daha fazla yaşam alanları elde etmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.




Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2011, 21:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
bahattin ihtiyar
bahattin ihtiyar - 12 yıl Önce

leon isimli arkadaş sizin dikkatinize cumhuriyet mahallesinede aynı park yapılacaktır bundan şüpheniz olmasın şu an on tane parkın ihalesi yapıldı ve bitti başkanımız bu konuda çok ama çok duyarlı yapilan işleri bizzat takip etmektedir sırası gelince orasıda yapılacaktır inşaallah bu park yapımları tamamen pamukova belediyesinin kendi öz kaynak ve elemanları tarafından yapılmaktadır .

bahattin ihtiyar
bahattin ihtiyar - 12 yıl Önce

önce parkımızı beğendiğiniz için teşekkür ederim şimdı sıra siz mahalle sakinlerinde mahalleli ve belediye ortaklaşa olarak güzel bir açılış yapmanızı bekliyorum sizede bu yakışır

leon
leon - 12 yıl Önce

cumhuriyet mah lesinede istiyoruz biz oralara gidemeyiz çok uzagız ricamız üniversite arkası olursa çok seviniriz
yoksa diğer park gibi oda mafolur çocuklar tarafından çok dışarıda kalıyoruz o yüzden çok istiyoruz lütfen üniversite yanına lütfen ayrıca park çok güzel olmuş
pamukovamıza yakışır

bahattin ihtiyar
bahattin ihtiyar - 12 yıl Önce

ben bu parkın yapımında emeği geçen bir pamukova belediyesi işçisi olarak başta başkanım cevat keser ve osman yılmaza verdikleri destek için teşekkür eder mahalle halkına hayırlı olmasını dilerim.yapılacak dokuz adet daha parkımız var durmak yok yola devam.

filiz
filiz - 12 yıl Önce

evet çok güzel bir park.bu mahallede oturmaktayım.yüreğinize ve emeğinize sağlık.çok teşekkür ediyoruz çocuklarımız ve biz ev hanımları için süper oldu.çevre ilçelerdeki belediyelerede örnek olur inşallah.

SIRADAKİ HABER