banner392

Bu muhtar adayı projelerini yaptırdı bile

Hüseyinli Köyünde 3 adaydan biri olan muhtar adayı Osman Mumcu yapacakları çalışmalar için çok sayıda projeyi çizdirerek köy kahvesine astı.

Bu muhtar adayı projelerini yaptırdı bile
Osman Mumcu bazı muhtar adaylarının sözlü olarak “yapacağız, edeceğiz” demelerinin bir kıymeti harbiyesi’nin olmadığını gösterircesine yazılı hale getirip yapacağı çalışmaların tüm detaylarına kadar gösteren tasarımları bilen kişilere çizdirerek kahvenin duvarına astı.

Seçildiği takdirde yapacağı 11 proje içinde Köye sebze ve meyve hali de bulunuyor. Gençler için futbol sahası, köyün ortak kullanım alanlarından olacak 500 kişilik düğün salonu yanında Yangın söndürme tankeri projesi, Sağlık evi projesi, Hasta nakil aracı projeleri de var.

Köylerde önem verilen mezarlıklar için de temiz bir mezarlık için yapılacak çalışmalar ve mezarlık yakınında Şadırvan projesi var.

Köylüler Osman Mumcunun hazırlayıp köy kahvesine ve açık alanlara astığı proje örneklerini dikkatle inceliyorlar. 11 proje yanında köyde imarethane benzeri bir yapınında olacağını söyleyen Osman Mumcu

İyi bir ihtiyar heyeti kadrosu ile bu işlerin altından kalabileceklerini söylüyor. “Seçildiğimiz takdirde Hüseyinli köyü değişecek, güzelleşecek” diyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
resul
resul - 10 yıl Önce

ne oturup kalkmasından onun bununla konuşmaktan bahsediyorsun osman eski muhtarın yaptığını hiç bir muhtar yapmadı. milletin tarlasına su gitmiyordu şimdi öyle bir sorunun varmı ? köyün içinde çamurdan yürünmüyordu şimdi öyle bir sorunun varmı ? kimsenin telefonu köy içinde çekmiyordu şimdi öyle bir sorunun varmı ? mezarlık yolundan 2 traktör yan yana geçemiyordu şimdi 2 tır yan yana geçicek şekilde genişletildi. fazla söze gerek yok ak koyun kara koyun seçimde belli oldu. öyle aşağıdan gidip adam getirmekle adam olunmuyor. önce bankaya ona bula olan borcunu öde he şunuda söyliyim kapına gelen haciz memurlarını kim geriye çevirdi onuda iyi düşün sonra millete bok at. koyden biri yazan kişi bunlar senin içinde geçerli hadi eyvallah

İsmail GÜNER
İsmail GÜNER - 10 yıl Önce

arkadaşlar hepi̇mi̇z ayni köydeni̇z hi̇ç yakişiyormu bir bi̇ri̇ni̇ze böyle laflar söylemek. kim seçilirse seçilsin
önemli olan köyümüzü güzel temsil etmesidir. saygılar

koyden biri
koyden biri - 10 yıl Önce

resul bir önceki muhtar hiç bişey gerçekleştiremedi
bol bol cep doldurum yaptı köyün içindeki aykırayı bile bağlayamadı içme suyunu bile onaramadı ramazanda köylü susuz kaldı. bide o muhtarı savunuyosunuz yazık sana resul...

yavuz
yavuz - 10 yıl Önce

benim senden çok çevrem var resul efendi
önceki muhtar daha konuşmasını bilmiyor
izmit ten ital muhtar getirdiler

yavuz
yavuz - 10 yıl Önce

resul sen kimsin benim oturmamı kalkmamı nerden biliyorsun sen ben senin gibi adamları çok cebimden çıkarırım'' ben senden mi öğreneceğim oturmasını kalkmasını! ben büyükşehir başkanı zeki toçoğluyla oturmuş adamım ben 3 gün önce yemekteydim

resul
resul - 10 yıl Önce

osman efendi lafla peynir gemisi yürümez ne varsa bir önceki muhtarda var deneyimli oturmasını bilen çevresi olan konuşmasını bilen kişide var. sen önce oturmasını kalkmasını öğren ona göre muhtarlığa adaylığını koy.

metin
metin - 10 yıl Önce

osman bey, ercova ve inönü yaylası arasına iyi bir yol yapımı da dahil olsun projeye. orası da köye dahil sayılır. belediye ve karayollarına danışılarak yaptırılabilir.

kerem emre
kerem emre - 10 yıl Önce

helal osman kardeşime, muhtarlık yakışır genç osman'a


SIRADAKİ HABER