banner392

MHP İlçe Yönetimi bazı dedikodular üzerine sert açıklama yaptı

MHP adına ilçe başkanı Orhan Sezer tarafından yapılan yazılı açıklama da MHP nin seçim öncesi başka bir partiye destek verecekmiş şeklindeki söylentilerin asılsız ve çirkin ithamlar olduğu vurgulandı.

MHP İlçe Yönetimi bazı dedikodular üzerine sert açıklama yaptı

MHP İLÇE BAŞKANI İMZASI İLE YAPILAN AÇAKLAMA ŞÖYLE.

 

Son zamanlarda bazı partililer tarafından çeşitli dedikodular üretilerek “MHP falan partiye yatacakmış” şeklindeki dedikodular çirkin, asılsız ve iftiradır.

Böyle yalanlar üretmeye çalışanlar kendi teşkilatlarına güvenleri olmayanlardır. Sahte rüzgarlarla bir noktaya gelmeye çalışanlardır. Bu dedikoduları üretenler adeta yamalı bohça gibi oldular partilerini kimlerin yönettiğinin farkında bile değiller.

MHP kendi özüne dönmüştür. MHP dimdik ayakta durmakta seçim kazanmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir. Dedikodu çıkaranlara bizler zavallı olarak bakıyoruz.  Onlar gerçekten zavallı oldukları için ancak bu şekilde dedikodularla uğraşmaya devam ediyorlar, bizse ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Aramızdaki fark budur.

Halkımız bize güvensin ve sonuna kadar arkamızda olsun, oyları üç hilal altında buluştursun.

 

MHP İlçe Teşkilatı adına

Başkan: Orhan Sezer 
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hüssam hasan
hüssam hasan - 10 yıl Önce

bu dedikoduları çıkaran zavallılar mhp den istifade etmeye çalışan ve fakat kendilerinden umudu olayanlardır.mhp yi kendileri gibi satılık zannediyorlar...yazıklar olsun dedikoduculara...

solaçık
solaçık - 10 yıl Önce

mhp bir dengedir,mhp gönüllerin ideolojisidir,mhp dik duruştur,teşekkürler sayın ilçe başkanım.

lçnus
lçnus - 10 yıl Önce

valla arkadaşlar abdullah bolal fırtınası yavaş ama sert esmeye başladı gözüküyo, mhp li olmasamda bu gerçeği bende hissediyorum,çokmert ve sözün eri hissettırıyo. hepsinden de ağır gibi,umarım pamukova kendine layık olanıgörür,hırsız arsız ve pamukovayı boşaltp ceplerini dolduranlarn vebaline ortak olmaz,pamukovalıda bu iradeyive cesareti gösterecek gibi zaten.

gerçek pamukqvalı
gerçek pamukqvalı - 10 yıl Önce

mhp buseçimin fqvqrisidir zaten seçim kazanmaya alıştık ama bizi satanlar utanacak biz ticarette her şeyinsatılacağına ınandık ama sadece adam satmaya parti satmaya alışamadık kimsede bizi alıştıramaz pamukovayı sevenlere duyurulur selamlar allah abdullah başkanın yardımcısı olsun

Gerçek M.H.P.li
Gerçek M.H.P.li - 10 yıl Önce

sizi gidi dedikoducular sizi,alın işte size şamar gibi bir cevap.böyle yalanlarla bir yere geleceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz,halk size gerekli cevabı sandıkta verecektir.

TSKLTIMHSSA
TSKLTIMHSSA - 10 yıl Önce

sızın bunları kale alıp konusmanız bıle suçluluk pıskolojısıne yol açar ne takıyorsunuz dedıdokulara. şaşırmayın sız devam edın kımın nereye vereçegı bellı oylar 3 hılale gıdeçek ne kadar karalama kampanyası olursa olsun oylar 3 hılale. sunuda soyleyeyım baskan sokakta yururken her köseye her masaya selam verınnnn...

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

çok değerli mhp ilçe başkanım sizleri canı gönülden kutluyorum sizlere yakışan da budur bazı eski ilçe başkanları gibi menfaat için partisini satanlardan olmayın allah yolunuzu açık etsin

akçakayalı
akçakayalı - 10 yıl Önce

mhp bir dava partisidir.yüce türk milletinin tek güvencesi mhp dir.aslında bunu herkes bilir.

SIRADAKİ HABER