banner392

Seçim mitinglerini yapan başkan adayları seçime hazır olduklarını gösterdiler.

Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren belediye başkan adayları seçim kurulu karları doğrultusunda açık alanda yapabilecekleri son çalışma olan seçmenle buluşma mitinglerini de yaptılar.

Seçim mitinglerini yapan başkan adayları seçime hazır olduklarını gösterdiler.

30 Mart Seçimlerine 1 gün kala seçim yasakları öncesi kendilerine tahsis edilmiş alanlarda yaptıkları mitingler de seçmeni etkileyebilmek için değişik gösteriler dahil sözlü anlatımla seçmene son mesajlarını vermiş oldular.

Pamukova da bugün partilere ayrılmış 2 meydanda (Tahıl Pazarı ve Belediye karşısındaki tören alanında) AKP adayı Cevat Keser, Tören alanı yanındaki boş alanda, Saadet Partisi adayı Ahmet Şen ise Tören alanında, MHP ile CHP de Tahıl Pazarında düzenledikleri mitinglerle seçmenlere hitap ettiler.

İlçe Seçimi Kurulu tarafından partilere verilen 80 dakikalık sürede konuşma yapan adaylar yer yer havayi fişekler de atarak bayram havası yarattılar.

İlk mitingin başladığı anlarda aniden yağışın başlaması mitinglere verilen saatlerden sonra başlamasına neden oldu.

AKP nin ve CHP nin mitingleri adeta yarışa döndü. İki partide kendilerine ayrılan zamanı aştılar. alandan ayrılmayan seçmenler yüzünden geç bitirmek durumunda kaldılar. Ancak CHP liler miting alanından en geç ayrılan taraf oldular.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise sürpriz yaptı. Geç saatlerde CHP adayı Erdoğan Isar’a destek için geldiğini söyleyen Özkoç birde konuşma yaptı.

Pamukova da Seçim Mitingleri tam bir coşku ve bayram havasında geçti.


İŞTE PARTİLERİN MİTİNGLERİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ KISA GÖRÜNTÜLER.

  
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 01:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adam
adam - 10 yıl Önce

inşallah erdoğan ısır kazanır yalancı kaybeder

slm
slm - 10 yıl Önce

inşallah doğru olan kazanır bıktık artık hırsızlardan,yalancılardan

SIRADAKİ HABER