banner392

Özel İdare Müdürlüğü Büyükşehire devredildi. Müdür ve 1 personeli Valiliğe atandı.

Pamukova Kaymakamlığı Sakarya Valiliğine atanan Özel İdare Müdürü İbrahim Kiraz ve Yaşar Metin’e veda yemeği düzenledi.

Özel İdare Müdürlüğü Büyükşehire devredildi. Müdür ve 1 personeli Valiliğe atandı.

Yeni çıkan yasa gereği İlçe Özel İdare Müdürlüklerinin Görevi Büyükşehir belediyesine devredilmesi ile Pamukova Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürü İbrahim Kiraz ve Yaşar Metin Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına atandılar.

 

22 yıl sonra veda ettiler..

1995 yılından bu yana Pamukova İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini başarı ile sürdüren İbrahim Kiraz ve 1992 yılından bu yana Pamukova İlçe Özel İdare Şefliğini başarı ile sürdüren Yaşar Metin için dün akşam Özdemir Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

 

Duygusal anlar yaşandı..

Duygusal anların yanı sıra, mutluluğunda yaşandığı veda yemeğine, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, Belediye başkanı Cevat Keser, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Kaymakam Tuncay Dursun dan teşekkür..

Veda yemeğinde Kaymakam Tuncay Dursun yaptığı konuşmada, hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını ifade ederek “ Yıllardır bir arada çalıştığımız arkadaşlarımızdan ayrıldığımız için hüzünlüyüz. Sakarya Valiliğin de iki Pamukovalı arkadaşımızın çalışacak olması diğer yandan da bizi mutlu ediyor.  İki değerli çalışma arkadaşımıza, yıllardır İlçemize vermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni görev yerlerinde Pamukova’daki başarılı çalışmalarını devam ettireceklerine inanıyor ve başarılar diliyorum “ dedi.

 

Kiraz, “Doğup büyüdüğüm İlçeme 20 yıla yakın bir süre hizmet etmenin gururunu yaşadım”

Yaklaşık 20 yıldır Pamukova İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Kiraz ise 20 yıl sonra Pamukova dan ve çalışma arkadaşlarından ayrılmanın zor olduğunu belirterek “  Doğup büyüdüğüm İlçeme 20 yıla yakın bir süre hizmet etmenin gururunu yaşadım. Bundan sonra da yeni görev yerimde yine Pamukovalı hemşerilerime elimden gelen hizmeti vermeye devam edeceğim. Uzun yıllar yürüttüğüm görevde gönlünü kırdığım arkadaşlarım olabilir. Hakkınızı helal eden. Ben sizlere hakkımı helal ettim “ dedi.

 

22 yıl İlçe Özel İdare Şefi olarak görev yapan Yaşar Metin de, kendi İlçesine hizmet vermenin guru ile yeni görevine huzur içinde başlayacağını, aynı şevk ile Sakarya ve Pamukova^’ya hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

 

Kiraz ve Metin’e plaket..

Daha sonra Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına atanan İbrahim Kiraz ve Yaşar Metin’e Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Cevat Keser ve Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, hizmet anısı olarak birer plaket verdiler.

 

İbrahim Kiraz ve Yaşar Metin 31 Mart 2014 ta yeni görevlerine başlayacaklar.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 01:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şener taştan
şener taştan - 10 yıl Önce

müdürüm plaket alıyonda bizi cağırmıyon

SIRADAKİ HABER