banner392

Adaylar oy istiyor, Seçmen ise iş istiyor. Poşet istemiyor.

CHP Adayı Erdoğan Isır ve meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde yaptıkları seçim çalışmalarında gördük ki seçmenin istediği tek şey var. Bir bayan: “Çocuklarıma iş istiyorum. Poşet istemiyorum. Ben çocuklarıma iş vereceklere oy veririm” diyor.

CHP Pamukova Belediye başkanı Erdoğan Isır ile birlikte meclis üyeleri ise seçildiklerinde yapacakları çalışmalar ile ilgili 48 sayfalık projeleri anlatan dergileri vatandaşlara veriyorlar ve onlara “Mutlaka iş alanlarını geliştirip iş imkanları yaracağız. Bizlere güvenin destek verin. Destek verin ki Pamukova yı değiştirelim. İş alanları açalım. Çocuklarınıza istihdam sağlayalım. Artık yeter diyelim. Biz Pamukova için birleştik. Sözümüz söz bakın dergimizde yapacağımız yatırımların projelerini hazırladık. Dergimizi okuyunca göreceksiniz. Orada ne demişsek o olacak.”diyorlar.

Meclis üyeleri de ellerinde getirdikleri “Sözümüz söz” başlıklı dergiyi ev ev dağıtıyorlar. “Sözümüz söz” bize inanın destek verin Pamukova yı değiştireceğiz diyorlar.

Cumhuriyet mahallesinde meclis üyeleri adayları Ali İhsan Bilaloğlu’nun ve Hüseyin Eryiğit’in yakın akrabalarının çoğunlukta olduğu için CHP nin bu seçimde 2900 seçmenli mahallede oylarının çoğunu alacağı tahmin ediliyor. Geçmiş yıllarda CHP Cumhuriyet Mahallesinde en az oy alan partiler listesine giriyordu. Bu seçimde ise 1. Parti çıkacağı tahmin ediliyor.

CHP bu seçime çok istekli ve iyi bir kadro ile giriyor. Bu güne kadar diğer adaylar arasında evlere dağıtılan Cevat Keser in dağıttığı kalabalık ve bir çok eski vaatlerin tekrarından ibaret olan dergisinden farklı olarak CHP lilerin dergisinde daha kalite bir baskı ve içinde ki farklı projeler var.

Dergide Pamukova’nın bölgenin tarım ağırlıklı verimli ilçelerinden birisi olduğu fark edilmiş gibi görünüyor.

Tarım ile ilgili elektrikli sulama sözü yanında bölgede tarım fuarı yapılacağı sözü veriliyor.

“Halkımız tarafından yetiştirilen tarımsal ve hayvansal ürünlerin satışını ve çeşitli etkinliklerin, yapılacağı festivaller düzenlenecek. Topraktaki bereketin farkındayız.”deniyor.

Pamukova da hayvancılığın geliştirilmesi için Hayvan pazarı yapılacağı. Sahipsiz köpekler için Hayvan barınakları yapılacağı sözü verilip;

 “Yapacağımız hayvan barınağı ile onlara hep birlikte sahip çıkacağız” deniyor.

Eğitim konusunda ise ilçeye Fen Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi yapımı yanında Ziraat Fakültesi kurulacağının da sözü veriyorlar.

Cami ve Türbelerin bakımı onarımı, onların huzuru bozmayacak şekilde ihtiyaçların karşılanacağı yerler yapılacağı ziyarete açık yerler yapılacağı sözü veriliyor.

Sportif etkinlikler için kapalı Spor salonu yapılacağı salonun modern bir şekilde donatılacağı sözü veriliyor.

Pamukova’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan araçlar için açık ve kapalı otopark sözü veriliyor. Katlı Pazar yapacaklarını taahhüt ediyorlar.

İşsizler için ise Sunta fabrikası yapacaklarını bu fabrikada ilk etapta 200 daha sonraki yıllarda 800 kişiye iş imkanı sağlanacağı sözü veriliyor. Yine Endüstriyel Modilasyon Ekipmanları fabrikasının kurulacağı burada da 1200 kişi ye istihdam sözü veriyor.

CHP lilerin dağıttıkları 48 sahifelik Derginin kapağında “Her Şey Pamukova için” , “Bizleri kucaklayan analarımıza, yüreklerini açan bacılarımıza, eğilmeyen, dik duran gençlerimize, siz Pamukova sevdalılarına. Söz veriyoruz.” Yazıyor.

 BUGÜN CHP LİLERİN YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
HAYEL  DÜNYASI
HAYEL DÜNYASI - 10 yıl Önce

hayaller gerçekler meydana çikana kadardirr tek çare cevat keser oylarimiz cevat kesere

aziz
aziz - 10 yıl Önce

yeter artık eski düzene son verin, kurtarın pamukovayı, desteğimiz sizden yana

mahmut
mahmut - 10 yıl Önce

chp proje üretmek için hiç zorlanmamış anlaşılan, 15 yıldır pamukovaya hizmet etmeyen ck sayesinde yapılabilecek projeleri katoloğuna koymuş, helal olsun erdoğan ısır a, olması gereken projeleri yazmışlar, uyan artık pamukova yıllardır hizmet almadığın gibi var olan hizmetleri de geyveye kaptırdın, hizmet istiyosan erdoğan ısır a oy vereceksin

adem
adem - 10 yıl Önce

cok çalışıp cevat keserı emeklıye ayırıp bızı kurtarın pamukova erdogan ısıra guvenıyo artık bılgılı okumuz başkan ıstıyoruz

edebali
edebali - 10 yıl Önce

işte chp ye yakışır projeler.gerçekleşeceğine inanıyoruz.haydi erdoğan ısır.bizleri mahçup etme.

SIRADAKİ HABER