banner392

Pamukova’da 3G görüntülü görüşme başladı.

Vodofone ye ait Pamukova Mezarlık bölgesindeki vericiye yerleştirilen bir cihazdan sonra Adapazarı’ndan Hayrettin köyüne kadarki bölgede 3G teknolojisi ile görüşme yapılmaya başlandı.

Pamukova’da 3G görüntülü görüşme başladı.
Bilgisayarlara takılan bir modem le kablosuz şekilde internete girilmekte, her türlü görüntü anında çekildikten sonra dünyanın her yerine anında gönderilebilmekte.
 
GSM işleticisi firmanın bayilerine dağıttığı 3G aboneliği ile ilgili broşürde abone olacaklara 1 CG lık kullanım a kadar yüzde 50’lere varan indirimler sunuyor. Üç alternatifte sunulan aboneliklerin aylık 15 tl ya kadar indirildiği taahüt ediliyor.
 
Vodofone yetkilileri yakın zamanda Pamukova nın tamamına erişebilecek yansıtıcıların yerleştirileceğini söylediler.
 
İlk olarak Ciciler köyündeki vericiye ikinci bir araç takılacağı bundan sonra Pamukova nın köylerinin de 3G teknolojisinden yararlanacağı açıklandı.
 
Bu arada daha önce Eski Uzanlar çiftliğinde kurulu olan Vodefone vericisinin TMSF tarafından kaldırılmasından sonra, Eskiyayla köyünde eski muhtarla yaptığı anlaşma doğrultusunda özel tapulu tarlasına kurulan vericinin Hüseyinli, Kemaliye, Çilekli, Akçakaya köylerinden randumanlı şekilde sinyal alınamamasına karşı Vodefone harakete geçti ve o bölgelerdeki köy muhtarlara anlaşma teklifleri gönderdi. Köylere yerleştirilecek yansıtıcılar sayesinde bu köylerede 3G nin hizmetinin gideceği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2010, 01:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ibrahim
ibrahim - 13 yıl Önce

helal olsun kardeşim getirin hizmet böle olur köylerede bi gelsin bu internet artık bizi kurtarın bu ttnet rezaletinden

SIRADAKİ HABER